PRETERALA SA IZLASCIMA: Prijatelji zabrinuti za Rijanu!
Foto: Rojters

PRETERALA SA IZLASCIMA: Prijatelji zabrinuti za Rijanu!

Pop kultura -
Trenutno nije dobo i izgleda destruktivno. Njeni prijatelji su stvarno zabrinuti za nju i misle da mora da napravi pauzu od posla da bi se sredila, zaključio je izvor

Rijanini prijatelji zabrinuli su se za popularnu pevačicu pošto otkad je raskinula sa Krisom Braunom, preteruje sa žurkama i izlascima.

Početkom ovog meseca Kris je potvrdio da su on i Rijana ponovo raskinuli. Iako su se najpre pojavljivale informacije da je RiRi dobro nakon raskida, njeni prijatelji sada su zabrinuti za nju. Pevačica se navodno uznemirila kada je otkrila da je Kris bio u prvodu sa svojom bivšom devojkom samo nekoliko nedelja nakon raskida.

Kako kažu, zbog svega toga znatno je smršala.

Prijatelji su rekli Rijani da se ne nervira zbog Krisa. Misle da će im se na najbolji način osvetiti ako bude nastavila da izgleda i živi dobro, ali je do sada Rijanin odgovor na sve to bio da izlazi i da se provodi”, rekao je izvor za magazin “Closer”.

Razumljivo je da želi da pobegne od svojih osećanja, ali sada preteruje. Svi joj govore da treba da potraži pomoć i iskreno su zabrinuti za njeno zdravlje”, dodaje izvor.

Rijana je trenutno na svojoj "Diamonds" turneji, što joj daje priliku da obilazi klubove širom sveta, ali njeni najbliži smatraju da treba da napravi pauzu i da se oporavi nakon raskida:

“Trenutno nije dobo i izgleda destruktivno. Njeni prijatelji su stvarno zabrinuti za nju i misle da mora da napravi pauzu od posla da bi se sredila”, zaključio je izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track