Kim Kardašijan videla svoju staru fotografiju i zamalo umrla

Kim Kardašijan videla svoju staru fotografiju i zamalo umrla

Pop kultura -
Tako je nakon niza trudničkih fotografija i natečenih nogu u preuskim štiklama, kako bi Skotu čestitala rođendan, objavila jednu porodičnu fotografiju iz 2006. godine

Porodica Kardašijan deli sve detalje iz svoje svakodnevice – odmore, posete ginekologu, šoping, puknuti nokat, pa i običan dan na kafi – pa tako nije propustila priliku sa svetom da podeli i rođendansko slavlje Skotas Disika, Kortninog dečka i oca njene dece.

Povodom Skotovog 30. rođendana, slavna porodica je priredila slavlje u Las Vegasu, na kojem su Kortni i Skot izgledali kao par iz snova.

Elegantni i zgodni, u crnim odevnim kombinacijama zabljesnuli su pred fotografima.

No, naravno da je i ovoga puta najeksponiranija seka rijaliti-programa pronašla način kako da se istakne.

Trudna Kim Kardašijan je i ovoga puta posegnula za Instagramom, na kojem privatne fotografije daje na uvid obožavateljima.

Tako je nakon niza trudničkih fotografija i natečenih nogu u preuskim štiklama, kako bi Skotu čestitala rođendan, objavila jednu porodičnu fotografiju iz 2006. godine.

"O moj Bože, umalo sam umrla kad sam videla ovo! Vratili smo se u 2006.! Ova fotka je za tebe, Skot!', napisala je Kim ispod fotografije na kojoj je Skot pozirao s Kim, Kloi i Kortni.

Ta je fotografija nastala pre sedam godina, kad su Kortni i Skot tek počeli vezu, a danas imaju i dvoje dece, četvorogodišnjeg Mejsona i jednogodišnju kći Penelope Skotland.

Osim komentara slavne starlete, ispod fotografije ima i komentara njenih fanova: "Ovo je snimljeno pre plastičnih operacija. I ekstenzija! Danas izgledaju puno bolje."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track