Najnovije vesti

ZITA, JAVI SE: Od koga je Majkl Daglas dobio rak oralnim seksom?!

ZITA, JAVI SE: Od koga je Majkl Daglas dobio rak oralnim seksom?!

Pop kultura
Glumčeva bivša žena je isključila mogućnost da je od nje mogao da dobije infekciju, jer ona nema takozvani humani papiloma virus.

Nakon izjave popularnog glumca Majkla Daglasa da je rak grla možda dobio zbog oralnog seksa, oglasila se i njegova bivša supruga Dijandra Daglas.

 

Ona je isključila mogućnost da je od nje mogao da dobije infekciju, jer ona nema takozvani humani papiloma virus. Budući da prva žena poriče da je zaražena, glavna "osumnjičena" sada postaje njegova druga supruga Ketrin Zita Džons, kojom se oženio u novembru 2000. godine, a koja se još nije oglasila ovim povodom.

 

"Ne želeći da zalazim u detalje, ova vrsta raka dobija se usled infekcije HPV, koja se dobija od oralnog seksa", izjavio je pre nekoliko dana poznati glumac u otvorenom intervjuu za "Gardijan".

 

Ubrzo nakon toga se javio i njegov predstavnik za štampu, Alen Beri, koji je demantovao da je papiloma virus uzrok bolesti. On je naglasio da "glumac nije rekao da je vrsta raka od koje je oboleo prouzrokovana oralnim seksom, već da može biti tek jedan od mnogih uzročnika bolesti".

 

Ipak, “Gardijan” je demantovao advokata i objavio transkript razgovora sa Majklom Daglasom. List čvrsto odbacuje mogućnost da su pogrešno preneli glumčevu izjavu. Navodi se, kao prvo, da Beri nije bio prisutan kada je Daglas davao intervju kojem su prisustvovali samo glumac i novinar, Ksen Bruks.

 

Transkript razgovora:
Ksen Bruks: Da li, sada kad se okrenete unazad, osećate da ste preterali sa drogama, pušenjem, pićem? 
Majkl Daglas: Ne. Ne. Ne želeći da idem u detalje, ovaj oblik raka uzrokuje nešto što se zove HPV, što se zapravo dobija od oralnog seksa.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...