Hurem besna na Sulejmana: Jedini naplatio svoj angažman

Hurem besna na Sulejmana: Jedini naplatio svoj angažman

Pop kultura -
Glumica je napustila seriju jer se naljutila na svog kolegu Halita koji je jedini uspeo da naplati svoj rad na seriji

Tursko-nemačka glumica Merjem Uzerli, koja je na našim prostorima postala izuzetno poznata tumačeći ulogu Hurem u hit televizijskoj seriji "Sulejman Veličanstveni" napustila je, kako se mnogo pisalo, snimanje ove serije zbog teškog psihičkog stanja – stresa i iscrpljenosti, a zbog čega joj je ukazana i stručna medicinska pomoć.

Iako se uglavnom govorilo da je u ovakvo stanje glumicu dovelo iscrpljujući rad na setu i vrlo visoki zahtevi produkcije, izgleda da je u pitanju ipak nešto drugo, odnosno – novac!

Naime, kako navode neki turski mediji, producentski tim, nakon prodaje prava za emitovanje serije u arapskim zemljama, od čega je zarađeno više od milion i po dolara, odbio je da isplati honorare glavnim zvezdama telenovele, što je navodno Hurem dovelo skoro do nervnog sloma.

Ali, najviše ju je iživiciralo što je glavni glumac, Halit Ergenč, koji tumači ulogu slavnog sultana, navodno postigao dogovor sa producentima i uspeo da naplati svoje umeće – za razliku od ostatka ekipe – što su mnogi doživeli kao krajnje nemoralan potez i “zabijanje kolegama noža u leđa”.

Halit Ergenč inače se nedavno pojavio na protestima gde je pružio podršku levičarskim demonstrantima protiv popularnog i uspešnog premijera Erdogana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track