Džoni Dep novom ulogom želi da ispravi greške iz prošlosti!
Foto: You Tube

Džoni Dep novom ulogom želi da ispravi greške iz prošlosti!

Pop kultura -
Kako glumac otkriva, ovo je njegov mali doprinos u pokšaju da se iskupi nakon istorijske nepravde koja je počinjena nad američkim domorocima

U filmu "Usamljeni Rendžer" Džoni Dep tumači ulogu Indijanca Tonta koji je, za razliku od prehtodnih slučajeva kada je bio samo pomoćnik, sada ravnopran sa glavim likom.

Kako glumac otkriva, ovo je njegov mali doprinos u pokšaju da se iskupi nakon istorijske nepravde koja je počinjena nad američkim domorocima.

"Od kad postoji filmska industrija, Indijanci su tretirani veoma loše u Holivudu", objašnjava Džoni i dodaje: "Želeo sam da igram Tontoa ne kao pomoćnika u stilu "Idi mi po sok, dečko!" već kao ratnika sa integritetom i dostojanstvom. To je moj mali doprinos u pokušaju da ispravim nepravdu iz prošlosti".

Mnogi fanovi se pitaju zar u tom slučaju lik Indijanca Tontoa ne bi trebalo da tumači glumac koji je i sam Indijanac poreklom.

"Ja sam verovatno šesnaestinu Indijanac, ali tome je veoma teško ispratiti trag.", odgovorio je Dep, koji je juče proslavio svoj 50 rođendan.

Film "Usamljeni Rendžer" je rezultat još jedne saradnje Džonije Depa, reditelja Gora Verbinskog i producenta Džerija Brukhajmera koji su zajedno radili i na snimanju serijala o "Piratima sa Kariba".Pogledajte trejler za novi film Džonija Depa.

http://www.youtube.com/watch?v=8xv6NmOWw30

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track