PONOVIO SE SULJO: Ovo je nova Hurem!

PONOVIO SE SULJO: Ovo je nova Hurem!

Pop kultura -
Gulčin Santrikoglu pokušaće da zadivi Sulejmana Veličanstvenog, ali i publiku

Iako je Mejrem Uzeli, koja je stekla veliku popularnost igrajući fatalnu Hurem, napustila seriju "Sulejman Veličanstveni", producenti su nastavili sa snimanjem kao da se ništa nije desilo. Tako je objavljena i najava Sulejmana sa novom glumicom u ulozi Hurem - Gulčin Santrikoglu.

Iako mnogi tvrde da serija neće biti ista bez Merjem, kao i da će prestati da je gledaju ako se u glavnoj ulozi pojavi bilo ko drugi, nova Hurem će se pojaviti u poslednjoj epizodi ove sezone, navodi izvor.

Podsetimo, Merjem Uzeli neće više igrati čuvenu vatrenu sultaniju Hurem. Ona je nekoliko puta poslednjih nedelja dok je snimala seriju padala u nesvest i razlog tome nije samo iscrpljenost, a ni psihički problemi, kao što se pisalo, već trudnoća, a otac deteta je njen verenik Džan Ataš (47).

Sto prva epizoda čuvene serije "Sulejman Veličanstveni" , u kojoj nije bilo Merjem u ulozi Hurem, emitovana je i doživela je veliku gledanost, međutim gledaoci izgleda ne žele da gledaju seriju u kojoj nema vatrene sultanije. Od deset anketiranih gledalaca, čak sedam je reklo da ih ne interesuje Sulejman bez Merjem. U epizodi se spomije da je Hurem nestala da bi se prevazišao jaz, a gledaoci su komentarisali da je veoma tužno gledati seriju bez Hurem.

Ostaje da vidimo da li će nova Gulčin Santrikoglu zadiviti sulejmana Veličanstvenog kao Mejrem Uzeli.

http://www.youtube.com/watch?v=s9F4VQbecNw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track