SVEDOČIO DUH MAJKLA DŽEKSONA: Slučajno sam se ubio!

Sudija uvažio izjavu

SVEDOČIO DUH MAJKLA DŽEKSONA: Slučajno sam se ubio!

Pop kultura -
Ona tvrdi da joj je duh kralja popa rekao da za njegovu smrt nije kriv lekar Konrad Marej, već da se slučajno ubio sam

Na suđenju za ubistvo Majkla Džeksona dogodio se apsurd kada je sudija uvaži izjavu koju je duh pokojnog pevača navodno dao bivšoj ženi muzičara Lajonela Ričija.

Brenda Riči, bivša supruga muzičara Lajonela Ričija i prijateljica Rendija Filipsa, izvršnog direktora kompanije AEG Live koja je bila zadužena za turneju Majkla Džeksona, tvrdi da joj se lično obratio duh pokojnog kralja popa.

Filips je na suđenju potvrdio da je Majkl iz groba poručio kako je njegova smrt bila nesrećan slučaj i prepričao razgovor koji je Brenda navodno vodila sa duhom.

"Brenda me je pozvala i rekla da je stupila u kontakt sa Majklom Džeksonom. On joj je rekao da se ubio sam i da Konrad Marej nije kriv", rekao je Rendi Filips, a sudnicom se prolomio osmeh, ali su svi ućutali kada je sudija Ivet Palazu njegov iskaz prihvatila kao validno svedočenje, a uzela je u obzir i reči Džeksonovog "duha".

Advokat porodice Džekson je uložio prigovor koji je odbijen. Konrad Marej služi zatvorsku kaznu, a suđenje će pokazati pod kojim okolnostima se sve odigralo i ko je još kriv.

Porodica pokojnog kralja popa optužila je promotorsku firme AEG da je nemarom i angažiranjem doktora Konrada, koji je optužen da je pevaču dao fatalnu dozu sedativa, krivac za smrt Majkla Džeksona 2009. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track