Pevačicu pretukao menadžer jer je tražila honorar!
Foto: Youtube

Pevačicu pretukao menadžer jer je tražila honorar!

Pop kultura -
Rumunska pevačica, koja se širom Evrope proslavila hitom Mr. Saxobeat, optužila je svog menadžera da ju je pretukao jer mu je prvi put u životu zatražila honorar

Iako se ovog vikenda pisalo da je imala saobraćajnu nesreću, dvadesetčetvorogodišnja Aleksandra Stan za masnice i povrede na licu optužila je menadžera Marčela Prodana. Rumunska pevačica kaže da ju je pretukao jer je prvi put u svojoj karijeri zatražila honorar.

„Moji fanovi su zabrinuti i misle da umirem. Želim da znaju da nisam imala saobraćajnu nesreću. Ovako izgledam zahvaljujući Marčelu Prodanu“, rekla je pevačica u intervjuu.

Ona je dodala da ju je izvesni Prodano maltretirao dva sata a potom i izbacio iz kola.

“Udarao me je i gurao. Pala sam u nesvest kada sam pokušala da mu uzvratim. Dva sata kasnije probudila sam se na kauču u studiju. Bila sam ušuškana kao da sam spavala. Odveo me je u svoj automobil, koji sam u vožnji pokušala da napustim. U jednom trenutku je otvorio vrata i izbacio me”, rekla je Aleksandra i dodala da je tada nastavljala da trči ulicom i zaustavlja automobil koji joj je prilazio.

Menadžer rumunske hitmejkerke ove navode još uvek nije komentarisao. On je otkrio Aleksandru 2009. godine na pevačkom takmičenju. Njena letnja turneja je trenutno pod znakom pitanja.

http://www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track