PUKLA MREŽNJAČA: Dejan Cukić hitno operisan

PUKLA MREŽNJAČA: Dejan Cukić hitno operisan

Pop kultura -
Podvrgnut sam hitnoj operaciji levog oka na kom je pukla mrežnjača. Doktori kažu da je operacija uspela, napisao je roker

Dejan Cukić, beogradski muzičar, hitno je operisan. Naime, roker se obratio svojim prijateljima na Fejsbuku obaveštavajući ih da je u utorak hitno operisao levo oko na kojem mu je pukla mrežnjača.

"Dragi FB prijatelji, ako ste se zabrinuli što se ne oglašavam... imali ste i razloga... U utorak sam podvrgnut hitnoj operaciji levog oka na kom je pukla mrežnjača... Doktori kažu da je operacija uspela - ovaj mig sada ima sasvim drugačije značenje - kako god... još uvek se oporavljam, ali biće valjda sve u redu. Što se tiče najavljenih obaveza - sigurno ću se pojaviti kao gost Organic festa u subotu, ali je možda pametnije da se sačuvam dužih i napornijih nastupa, pa sam u dogovoru sa dobrim ljudima iz Office puba odlučio da na neko vreme preskočimo ta, meni tako draga druženja. Sledeće nedelje krećemo na odmor, pa se vraćam spreman za sve najavljene stvari od druge polovine jula nadalje (Office, Beer fest itd...). Hvala Vam svima na podršci, nadam se da je ova informacija nekome bila od koristi, a ostalima se izvinjavam na oduzimanju vremena", napisao je Cukuć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track