URADITE SAME: Napravite popularne ombre nokte!
Foto: Youtube

URADITE SAME: Napravite popularne ombre nokte!

Pop kultura -
Ako želite da ovog leta vaši nokti budu u trendu, onda je vreme da naučite kako da sami napravite hit ombré manikir u kome se prave prelazi od nekoliko boja. Slično kao i na kosi, ali možda još efektnije

Za sve dame koje nisu lenje i spremne su da malo eksperimentišu kod kuće, evo "recepta" kako da napravite ombré efekat na svojim noktima i to kod kuće.

Za ombré manikir je potrebno:- mat beli lak- sunđerčić za nanošenje pudera- aceton- 3 boje laka za nokte u bojama po ličnom ukusu koje ćete nanositi od svetlije ka tamnijoj.

Korak broj 1Sunđerčić koji inače koristite za nanošenje pudera presecite na pola i kratko umočite u vodu kako biste sprečili da se lak upije. Na nokte nanesite mat beli lak u jednom sloju i pustite da se osuši.

Korak broj 2Za efekt ravnomernog senčenja odaberite tri kontrastne boje laka za nokte. Prvi lak u najsvetlijoj nijansi u jednom potezu četkice nanesite na dno sunđerčića, zatim to isto uradite s preostale dve nijanse pazeći da budu jedna iznad druge ravnomerno nanešene.

Korak broj 3Sunđerčić s nanesenim lakovima nežno utapkajte po površini nokta, ovaj postupak ponovite dva puta kako biste popunili sve praznine. Pre nego što pređete na drugi nokat ponovite nanošenje lakova na sunđerčić.

Korak broj 4Pustite da se lak osuši i na kraju lakiranje završite s bezbojnim lakom koji će ombré efektu na noktima dati sjaj.

Korak broj 5Višak laka oko noktiju jednostavno uklonite pomoću štapića za uši koje ste prethodno natopili u aceton.

http://www.youtube.com/watch?v=2OAvvtPEsng

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track