Postani glumac u seriji Game of Thrones

Postani glumac u seriji Game of Thrones

Pop kultura -
Statisti za muške uloge moraju biti od 18 do 70 godina starosti, a za ženske uloge od 15 do 60 godina. Za mlađe muške uloge (od 18 do 35 godina starosti) poželjno je da su sportski građeni

I četvrta sezona popularne HBO-ove serije "Game of Thrones" snimaće se u Dubrovniku, a kao i prošle godine traže se statisti. Na internet stranicama "Embassy Filmsa" objavljen je online konkurs za kasting.

Ove sezone će se osim u Dubrovniku, scene snimati i u Splitu. Snimanje četvrte sezone serije če biti u periodu od će biti 20.8. do 20.9. u Dubrovniku i okolini, kao i od 20.9. do 10.10 u Splitu i okolini.

Statisti za muške uloge moraju biti od 18 do 70 godina starosti, a za ženske uloge od 15 do 60 godina. Za mlađe muške uloge (od 18 do 35 godina starosti) poželjno je da su sportski građeni.

Podsećamo da su prošle godine iz producentske kuće javili da imaju problema sa pronalaženjem ženske osobe koja bi u jednoj sceni bila spremna pokazati grudi, pa su za tu scenu morali statistkinju dovesti iz inostranstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track