BIVŠA HUREM IMA NOVU ULOGU: Sulejmana menjala za Bred Pita

BIVŠA HUREM IMA NOVU ULOGU: Sulejmana menjala za Bred Pita

Pop kultura -
Turski mediji pišu da će se crvenokosa glumica na jesen vratiti u Istanbul. Prihvatila je ulogu u ljubavnoj priči o Azerbajdžanki i Armencu

Umesto Hurem, Merjem Uzerli (29) glumiće Azerbajdžanku koja se fatalno zaljubljuje u Armenca. Turska TV kuća Ay Yapım početak snimanja najavila je za sledeće proleće.

Junakinja serije “Sulejman Veličanstveni” definitivno je odustala od projekta koji joj je doneo svetsku slavu. Finalna epizoda treće sezone s novom glumicom Vahide Gördüm (48) u ulozi Hurem toliko je razočarala gledaoce da su producenti opet pokušali da nagovore Merjem da se vrati na set. Uzerli, koja se od početka juna u Berlinu leči od depresije i iscrpljenosti, postavila im je, kažu, nemoguće uslove.

"Umesto dosadašnjih 12.500 evra po epizodi želim 25.000. Šest radnih dana od jutra do mraka smanjićete na četiri. Neću snimati više od 20 epizoda po sezoni, a trajanje epizode skratite sa 90 na 60 minuta", rekla im je Merjem.

Producenti joj nisu izišli u susret pa je pregovarala s drugima. Turski mediji pišu da će se crvenokosa glumica na jesen vratiti u Istanbul. Prihvatila je ulogu u ljubavnoj priči o Azerbajdžanki i Armencu. Partner će joj biti Kıvanç Tatlıtug (29), turski Bred Pit.

Originalna Hurem u septembru će potpisati ugovor, a snimanje serije počinje u februaru 2014. 
Premijera se očekuje na jesen sledeće godine. Merjem zasad ćuti o projektu jer joj producenti “Sulejmana” zbog napuštanja serije prete kaznom od oko 700.000 evra te joj brane da sledećih pet godina radi sa konkurentskim TV kućama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja