EGZIT: Nil Rodžers prodrmao Tvrđavu

EGZIT: Nil Rodžers prodrmao Tvrđavu

Pop kultura -
Tokom izvođenja pesme "Good Times" na bini su im se pridružili članovi hora Viva vox, a publika nije htela da Nila pusti sa bine
1 / 8

Muzički festival Egzit počeo je večeras u Novom Sadu, a kapije na Petrovaradinskoj tvrđavi otvorene su tačno u 19 časova.

Najl Rodžers je sa svojim bendom Chic oduševio oko 15.000 ljudi na Tvrđavi, i uz vatromet i velike disko hitove otvorio ovogodišnji Egzit.

Pre Rodžersa na Mejn stejdžu su nastupili Marčelo i Iskaz, a posle njih izašao je hor "Viva vox" koji je razdrmao publiku uz hitove "Du hast", "Bohemian Rhapsody", "Ameno", koja je sve vreme skakala iako je kiša padala.

Oko 23 sata na glavnoj bini su se pojavili Najl Rodžers i bend "Chic. "Dobro veče, Srbijo, da li ste spremni za zabavu!", a zatim su usledili hitovi "Everybody Dance", "I Want Your Love", a potom i pesme koje je radio za Dajanu Ros i Madonu "Upside Down" i "We Are Family" i "Like A Virgin".

Tokom izvođenja pesme "Good Times" na bini su im se pridružili članovi hora Viva vox, a publika nije htela da Nila pusti sa bine, koji se na kraju spustio među publiku.

http://www.youtube.com/watch?v=Evx95PnVaaM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track