Hju Džekman otkrio recept za srećan brak
Foto: JLP

Hju Džekman otkrio recept za srećan brak

Pop kultura -
Hju Džekman i Debora Li Ferns jedan su od najdugovečnijih holivudskih parova, a u braku su 17 godina

Holivudski glumac kaže da zbog dogovora sa suprugom od porodice nikad nije odvojen više od dve nedelje, a smatra da je komunikacija temelj uspešnog braka. Hju Džekman i Debora Li Ferns jedan su od najdugovečnijih holivudskih parova, a u braku su 17 godina. U intervjuu za "Good Housekeeping" časopis četrdesetčetvorogodišnji glumac napokon je otkrio koja je tajna njegovog braka s Deborom. Ono što je za njega najvažnije je to što mu je supruga najbolji prijatelj.

"Od prvog dana smo najbolji prijatelji. Smejali smo se i pričali i shvatili da smo se povezali", otkrio je Hju i dodao kako Deb poslednja legne u krevet, a prva se probudi.

"Ona je neprestano u pokretu. Sve stigne i vrlo je zabavna. Prvo pravilo kojeg se držim u braku je iznenađenje", otkrio je glumac i dodao kako se trudi da iznenađuje suprugu kad god je to moguće. Od porodice ne voli da bude odvojen više od dve nedelje.

"Deb je došla na tu ideju. Kad smo se upoznali, ona je snimila već 20 filmova. Znala je da udaljenost ljude odvoji. Nas dvoje uvek o svemu pričamo, bilo to dobro ili loše. Temelj svakog odnosa je dobra komunikacija", zaključio je Hju koji s pedesetsedmogodišnjom suprugom ima dvoje usvojene dece, Oskara (13) i Avu (9).

Nedavno su mediji spekulisali o glumčevoj seksualnoj orijentaciji. On je tada rekao kako ga te stvari jako frustriraju, najviše zbog supruge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track