Rijana u Monte Karlu luduje sa Luisom Hamiltonom

Rijana u Monte Karlu luduje sa Luisom Hamiltonom

Pop kultura -
Pop pevačica Rijana, se trenutno zabavlja kao kralj u Monte Karlu, šetajući se samo u provokativnom kupaćem kostimu, i kupujući sve što joj se svidi

Luis Hamilton ne samo da voli trke formule 1 u Monte Karlu, već u ovom evropskom Las Vegasu obožava da uživa sa tamnoputim lepoticama. Upravo je u nezvaničnom glavnom gradu Monaka Hamilton 2008. godine prvi put uslikan u paru sa Nikol Šerzinger, gde je zvanično i krenula njihova petogodišnja romansa.

Iako je proslavljeni britanski sportista pre par dana izjavio kako je potpuno slomljen zbog raskida sa bivšom Pussycatdoll devojkom, čini se da to ne sprečava markantnog Luisa da uživa u čarima noćnog života uz popularnu RiRi. Da li je Hamilton već preboleo Nikol, ili je želeo kratkoročnu zabavu kako bi lakše podneo raskid, saznaćemo verovatno brzo, s obzirom da Rijani ne polazi za rukom da svoje momke čuva u tajnosti, posebno ako su u pitanju muškarci koji su i sami velike zvezde.

A, naleteti na Rijanu u Monte Karlu, gde je čitavog dana šopingovala u kupaćem kostimu bilo je nemoguće, budući da se američka zvezda potrudila da opet digne masu na noge svojim fiks idejama.

U crnom jednodelnom kupaćem, na čijoj je pozadini sijalo slovo R sa upadljivim cirkonima, Rijana je krenula u kupovinu sa društvom, da bi potom sa upadljivim podočnjacima i po malo bolesnim izrazom lica uputila na jahtu, gde je sedela na podu sobe i barem pokušavala da zanosno igra uz muziku.

Čini se da je iscrpljenost šopingom, ludim žurkama uz neizostavne opijate ili nastupima učinila svoje, te je RiRi ponovo izgledala kao bivša feme fatale, koja je davno izgubila kompas.

http://www.youtube.com/watch?v=ReZ4kON4pOI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track