ZALUDELI MEDIJE: Dubleri kraljevskog para otišao u porodilište!
Foto: Daily Mail

Lažna uzbuna

ZALUDELI MEDIJE: Dubleri kraljevskog para otišao u porodilište!

Pop kultura -
Ekipa Sana angažovala je dublere Kejt i Vilijama, koje je poslala u bolnicu Sent Meri u Londonu, što je odmah alarmiralo ostale medije da prenesu informaciju da je moguće da će se princeza uskoro poroditi

Britanski tabloid San podigao je "na noge" svetske medije poslavši dublere kraljevskog para u bolnicu Sent Meri, u kojoj bi Kejt trebalo da se porodi.

Ekipa Sana angažovala je dublere Kejt i Vilijama, koje je poslala u bolnicu Sent Meri u Londonu, što je odmah alarmiralo ostale medije da prenesu informaciju da je moguće da će se princeza uskoro poroditi.

Brojni britanski ali i strani mediji stacionirali su se ispred bolnice kako bi dočekali rođenje kraljevske bebe.Britanski tabloid zaludeo novinare. Ekipa ovog tabloida rešila je da se malo našali sa medijima i uspeli su u tome, jer su mnogi američki portali preneli da je došao dan koji Velika Britanija željno iščekuje.

Dubleri su snimljeni kako ulaze u bolnicu, a ubrzo nakon toga izašli su pred novinare pokazavši majice na kojima je pisalo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track