Saznajte sve tajne zavodnica 21. veka
Foto: Profimedia

Mali trikovi

Saznajte sve tajne zavodnica 21. veka

Pop kultura -
One privlače pažnju gde god se pojave, a ono što prošetaju crvenim tepihom, postaje apsolutni trend

Nije tajna da za njima uzdiše pola planete, a ona druga polovina priželjkuje takav seksepil. Njihova lepota nekada deluje nedostižno.

Pitate se u čemu je tajna. U savršenim dimenzijama? Ne. Ključ njihovog uspeha je upravo u tome što one zapravo nisu fokusirane na to šta će okolina misliti o njima. One se ne trude da zadovolje druge, već sebe. Spoj prirodne lepote, samopouzdanja i ležernog stava učinio ih je ikonama modernog doba.

Saznajte tajne lepote Džesike Albe, Džesike Bil, Rijane i Rozi Hantington Vajtli.

1. Prirodne lepotice

Savršena devojka nikada ne izgleda tako kao da je provela sate ispred ogledala. Ali, ona zna da istakne ono najlepše na svom licu.

Bonus trik: Ako imate čist i blistav ten kao Džesika Bil, nema potrebe da preterujete sa teškim puderima i podlogama za lice. Dovoljno je da ga održavate odgovarajućim proizvodima. Redovno ga čistite blagim sredstvom za čišćenje lica i tretirajte laganim losionom. Prilikom šminkanja birajte lagane podloge.

2. Zrače samopouzdanjem

Čak i kada nisu u top formi, ove lepotice ne sumnjaju da se drugi otimaju da budu u njihovoj blizini. Njihova samouverenost se graniči sa uobraženošću, ali nikada ne prelazi crtu. To im uliva dodatnu moć kojom deluju hipnotišuće.Bonus trik: Džesika Alba zna kako da zadivi okolinu i gde god se pojavi blista. I sve zahvaljujući šminki sa svetlucavim česticama. Malo hajlajtera na jagodicama, spoljašnjim uglovima očiju i ispod obrva daje licu neverovatan sjaj. Ako sve to začinite sjajem za usne sa zlatnim odsjajem, osećaćete se kao jedna od ovih poželjnih devojaka. Ali, ne dozvolite da vas to previše ponese, jer ne smete delovati pohotno, već umereno i elegantno.

3. Neguju sopstveni stil

Ove devojke ne robuju modnim trendovima, već neprestano rade na svom imidžu koji ih odvaja od mase i baš zato čini posebnim. Rijana je odličan primer. Njene promene firzure je maltene nemoguće ispratiti, ali je sigurno to da ona svaki put izgleda originalno.Bonus trik: Još uvek lutate i ne znate kako da pronađete stil koji vam naviše odgovara? Sledite svoju intuiciju. Za početak, prelistajte modnu i beauty kategoriju na sajtu i potražite fotografije manekenki i poznatih žena čiji izgled odgovara vašem. Izvucite ono što im je zajedničko, npr. naglašene usne i prirodne boje na očima, i neka vam to bude odskočna daska u postavljanju beauty standarda koje ćete sebi zacrtati. Ili, eksperimentišite i posmatrajte reakciju okoline. Ako je vaš dečko oduševljen kako izgledate kada oči iscrtate ajlajnerom, samo napred. Na dobrom ste putu.

4. Nose dozu misterijeRozi Hantington Vajtli se ne plaši da otvoreno zavodi svim svojim adutima, ali nikada ne otkriva sve. Upravo to joj daje posebnu draž i tera okolinu da neprestano razmišlja o njoj.Bonus trik: Dozvolite sebi ležernu, čak pomalo neurednu frizuru. Ako vam kosa izgleda kao da ju je neko pre toga satima mrsio i mazio, može da deluje provokativno. Poruka glasi: Zamenite uglađene stroge lokne opuštenim uvojcima. Pojačajte njihovu zavodljivu moć „zadimljenim očima“. Sve što vam je potrebno jeste crni krejon. Njime izvucite liniju iznad gornjih trepavica i razmažite je do polovine kapka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track