LOVEFEST: Zvezde Karl Kreg i Kevin Sanderson!

Vrnjačka Banja

LOVEFEST: Zvezde Karl Kreg i Kevin Sanderson!

Pop kultura -
Prvog dana biće rezervisan za promociju srpske regionalne muzičke scene, a osim nastupa bandova "ZAA" i "Stray Dogg", nastupiće popularni bosanski sastav "Dubioza kolektiv"

BEOGRAD - Guarana Lovefest, jedan od najvećih muzičkih i umetničkih festivala u centralnoj Srbiji počeće 1. avgusta u Vrnjačkoj Banji.

Posetioce sedmog izdanja trodnevnog festivala očekuju muzički programi na tri lokacije u gradu, besplatni sadržaji na 10 programskih zona, kao i aktivnosti u okviru posebnih omladinskih i humanitarnih projekata, najavio je na danšnjoj konferenciji za novinare direktor festivala Zoran Stanojević.

PR menadžer festivala Zlatana Pavlović podsetila je da će se na glavnoj festivalskoj bini tokom tri noći publici predstaviti neki od najpoznatijih izvođača elektronske muzike među kojima su i legende detroitske di džej scene Karl Kreg i Kevin Sanderson, italijanski di džej Buč, holandski dvojac "Detroit Swindle", kao i Darijus Sirosian i dvojac "NiCe7".

Domaća podrška biće Jan Nemeček, Nikola Vemić i Vuk Smiljanić. Prvi dan Guarana Lovefesta biće rezervisan za promociju srpske regionalne muzičke scene, a osim nastupa bandova "ZAA" i "Stray Dogg", a zvezde večeri biće popularni bosanski sastav "Dubioza Kolektiv".

Bogat muzički program biće organizovan i na "Enerdži stejdžu" gde će nastupiti holandski di džej Gičel More, danski dvojac "Desos&Storm", popularni izvođači elektronske muzike iz Srbije Banda Panda, Igor Jadranin, Kristijan Molnar i drugi.

Osim na prostoru letnje pozornice, svi posetioci festivala moćiće da uživaju u muzici i tokom dana na "Dureks čil" zoni. Muzički program trajaće od 15 do 18 časova, a ulaz u ovu zonu je besplatan.Pavlovićeva je takođe podsetila i na 10 zona koje će biti organizovane na 11 lokacija u gradu, tako da će svi posetioci festivala biti u prilici da uživaju u uličnom basketu, eko, ikstrim, sinema, foto i drugim zonama, dok je za najmlađe pripremljena kids zona koja je posvećena razvoju dečje kreativnosti.

Državni sekretar Ministarstva omladine i sporta Nenad Borovčanin istakao je da mu je drago što se rađaju novi trendovi omladine, kao i to da Srbija ima manifestaciju posvećenu razvoju mladih.On je istakao da lokalne Kanclarije za mlade, koje postoje u 140 opština u Srbiji, pomažu u razvoju ciljeva Nacionalne strategije, kao i da daju usluge mladima, a da je u okviru Guarana Lovefesta organizovana "Kancelarijada" gde će ljudi iz Kancelarija za mlade sticati nova znanja.Takođe biće organizovan i projekat Kancelarije za mlade "Ne govoru mržnje na internetu", koji je isto, prema rečima Borovčanina, važan.

"Lovefest je bunt ljubavi i na tom festivalu treba da se ističu kvalitetne ljudske osobine i da se stavljaju u prvi plan", poručio je Borovčanin.

Svim posetiocima Lovefesta na raspolaganju je i kamp, koji je smešten u blizini glavne muzičke zone. Prostor na kome će kamp biti lociran je ograđen i obezbeđen, a svi oni kojižele da na vreme rezervišu svoje mesto u njemu potrebno je da popune prijavu na sajtu lovefest.rs/kamp.Trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica iznosi 1.599 dinara, a pred početak Guarana Lovefesta cena trodnevne karte biće 1.899 dinara. U prodaji su dostupne i jednodnevne ulaznice, koje se mogu kupiti za 799 dinara za prvi, odnosno 699 za drugi i treći dan festivala.Karte za jedan ili sva tri dana festivala mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track