Najnovije vesti

Feng šui trikovima do prave ljubavi

Feng šui trikovima do prave ljubavi

Pop kultura
00:00h
Zamenite staru posteljinu jer tople boje kao pink ili crvena jačaju vaš odnos od strasti do ljubavi

Mima Miković, poznati feng šui konsultant, uvešće vas u osnove ove drevne discipline, odgovarati na vaša pitanja i davati savete kako da reorganizujete svoj dom, a samim time i način življenja.

Leto i godišnji odmori. Vreme kada bi trebalo da provedete sa svojim partnerom. Ali, šta ako ste same i usamljene, ili ste upravo prekinule dugogodišnju vezu?

Počnite od spavaće sobeNajoptimalnije mesto za spavaću sobu u stanu je jugozapad, mesto gde ljubav caruje. Reguliše ljubavnu sreću, romantiku, bračnu i porodičnu sreću, stoga obratite posebnu pažnju.Ako je spavaća soba na drugoj strani stana, dobro bi bilo da vaš krevet bude tako namešten da zauzima jugozapad same spobe.

Ako ste sve pokušale i to nije nikako izvodljivo, onda treba slediti par feng šui pravila koji će pojačati ljubavnu energiju i privući partnera ili zadržati postojećeg. Takođe, potrebno je postaviti i neke feng shui "magnete" (lekove).

Ako želite da poboljšate svoj postojeći odnos, postavite fotografiju porodice u vašem jugozapadnom uglu dnevne sobe. Važno je da je na fotografiji slika srećne porodice.

Viseći luster ili okrugla kristalna kugla obešena na jugozapadnom delu, odlična je za aktiviranje či energije koja stimuliše romansu. Ovo uvodi vatru u ovom segmentu, koji ima zemlju kao svoj element i donosi sreću u ljubavi. U spavaćoj sobi je najoptimalnije da postavite difuzno svetlo ili abažure pastelnih boja sa mekim osvetljenjem jer stvara atmosferu romantike. Oštro osvetljenje i reflektore definitivno treba izbegavati. Možete da koristite sveće za romantične trenutke, ali pazite da ih ugasite, da ne dođe do požara.

Premestite krevet dalje od zida, jer time omogućavate lakši ulaz vašem partneru. Obavezno postavite jedan veliki dušek, jer dva komada najavljuju odvajanje ili razvod, ako ste u braku ili vezi.

cPink ili koralna mogu da privuku nežnog partnera, a u crvenoj boji vina i purpurno ružičastoj, strastvenog ljubavnika.

Nije dobro da držite TV prijemnik u spavaćoj sobi jer se gubi romantika i seksualna energija. Jedino prihvatljivo je radio ili CD plejer. Slušajte ljubavnu muziku čime ćete u vašoj podsvesti inicirati ljubavni magnetizam. Kompjuter ili lap top definitivno izbacite iz spavaće sobe. Nemojte da vam on menja vašeg ljubavnog partnera.

Spremite se za društvo. Očistite jednu fioku i ostavite nešto praznih ofingera u ormanu. U kupatilu namestite dodatnu zubnu četkicu čime pokazujete svoju spremnost da sa nekim delite prostor.

Zamenite vaš dosadašnji veš sa novim, više erotičnim. Od svile i čipke, senzualnih boja, privući će još više vašeg dosadašnjeg/novog partnera. Ako ste same, upravo svest da imate svileni veš daće vam snagu da emitujete jaku senzualnu energiju. Time ćete biti opuštenije pri upoznavanju budućeg partnera.

Kada ste doterali spavaću sobu, potrebno je da pored svog kreveta napravite energetski prostor u vašem polju ljubavi.

Ljubavni oltarOdaberite mesto u neposrednoj blizini kreveta (noćni stočić ili polica) i na njega postavite ljubavne magnete.romantična lampa sa mekim svetlommandarinske patkice za one koji su sami, ali da se gledaju licem u liceukoliko ste u vezi ili braku stavite ih u jugozapadni deo stana radi pojačavanja srećesrce od roze kvarca.

Izbacite tužno i negativnoUklonite sve slike sa tužnom temom.Takođe, slike usamljene žene ili muškarca nisu poželjne.Detaljno proverite vašu sobu i ceo stan. Da li ste slučajno prevideli i u nekom ćoškiću namestili slike usamljenih žena?Stavite slike sretnih parova.

Može i par labudova, anđela, ili šta najviše volite u paru.I najbitnije, rešite se svih stvari koje vam stvaraju tužnu asocijaciju u vezi ljubavi: fotografije i uspomene na nekog od bivših partnera, prazne bočice parfema, romantične ukrase koji ničemu ne služe...Jednostavno, sredite svoj stan (a pogotovo spavaću sobu) tako kao da će svakog trenutka u nju kročiti čovek vašeg života.

A kada nađete "svog čoveka", slede mali feng šui trikovi za pojačavanje mogućnosti materinstva. Za početak, par belih slonova sa spuštenom surlom.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track