AMBICIOZNE MAME: Ćerke spremaju za holivudski sjaj

Rastu bez detinjstva

AMBICIOZNE MAME: Ćerke spremaju za holivudski sjaj

Pop kultura -
Ova industrija mi je oduzela detinjstvo. Nisam znala šta je zabava, jer nikad nisam imala vremena da se zabavljam, kaže Dilejni, koja želi da postane sledeća Britni Spiras

Novi dokumentarac televizije TLC "Jureći slavu" koji je uzburkao javnost govori o nekim od najambicioznijih roditelja koji svoju decu od malena pripremaju da budu holivudske zvezde.

U filmu je prikazana cena slave iz ugla devojaka koje pokušavaju da se probiju kroz trnovit put do slave i njihovih majki koje na tom putu insistiraju. Dilejni Braun je 18- godišnjakinja iz Dalasa koja se sa porodicom doselila u Los Anđeles da bi postala sledeća Britni Spirs. Ona otkriva da se često oseća zarobljenom u sopstvenom životu. "Ova industrija mi je oduzela detinjstvo. Nisam znala šta je zabava, jer nikad nisam imala vremena da se zabavljam", kaže Dilejni. Njena majka Mišel, koja je u karijeru svoje ćerke do sad uložila 200.000 dolara smatra da je sve što su činili opravdano, jer je samo pitanje dana kada će njena ćerka postati nova pop senzacija. "Sav novac koji smo do sada uložili u njenu karijeru uskoro će da nam se vrati u neslućenoj meri" kaže Mišel Braun.

Iako još čekaju da Dilejnin trenutak slave dođe, tinejdžerka i njena majka voze se privatnim letovima i nose isključivo dizajnersku odeću, jer pokušavaju i na ovaj način da se približe zvezdanoj eliti.

Dilejni Braun
Dilejni Braun

U filmu je prikazana i 15-godišnja Prisli Keš iz Mizurija, koja nakon osam godina upornih pokušaja da postane glumica, još uvek nije pozvana ni na jednu audiciju. Zbog nedostatka sredstava dele jednosoban stan u Los Anđelesu, ali i ova majka je uporna u svojim ambicijama.

"Kada imaš san, da bi ga ostvario moraš da se žrtvuješ. Iz Mizurija smo došle da bi Prisli postala super zvezda, a to će se i desiti", kaže majka tinejdžerke koja sanja da postane glumica.

Prisli ne manjka samopouzdanja, pa bez obzira na neuspehe koji se nižu smatra da je multitalentovana i da će ko god je angažuje dobiti pun paket. Da slučajno ne propusti neku priliku dok čeka da naiđe glumački posao koji će je vinuti u zvezde, Prisli pokušava da se probije i kao kantri pevačica.

Na spisku devojaka iz filma "Jureći slavu" je i 17-godišnja Ember Dajmond koja pokušava da se probije u modnoj industriji, i koja se, takođe, zbog sna o slavi sa porodicom iz Alabame preselila u Los Anđeles.

Njena majka je odlučna u nameri da njeno leglo postane nova trendi porodica koja će moći da stane rame uz rame sa klanom Kardašijana. Gospođa Dajmond je naumila da njena ćerka bude i novi Viktorijin anđeo. Kao i ostale devojke iz dokumentarca, i Ember priznaje da je pritisak koji oseća ponekad nesnosan i da se zato često svađa sa majkom, alikada priča o svom položaju njeni komentari se uglavnom svode na kratku rečenicu: "Moja mama želli da budem super slavna".

http://www.youtube.com/watch?v=SkqNCD31VLw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track