Armi Hamer: Čemu poenta ako su heroji neranjivi

Nije fan filmova o superherojima

Armi Hamer: Čemu poenta ako su heroji neranjivi

Pop kultura -
Ukoliko imate tipa koji je neranjiv, koja je poenta?", zapitao se glumac, koga publika trenutno gleda u ulozi usamljenog rendžera

LOS ANĐELES - Glumac Armi Hamer, koji igra glavnu ulogu u filmu "Usamljeni rendžer" Gora Verbinskog, kaže da nije ljubitelj filmova o superherojima.

Iako je bilo planirano da igra Betmena u filmu "Liga pravde" (Justice League), koji je 2008. trebalo da snimi reditelj Džordž Miler, Hamer je izjavio da više nije zainteresovan za tu ulogu. Razlog zbog kojeg neće glumiti u pomenutom filmu, koji će režirati Zek Snajder, reditelj ostvarenja "Čovek od čelika", jeste Henri Kavil koji će tuimačiti lik Supermena.

Hamer će uz Kavila igrati u novom filmu Gaja Ričija "The Man from UNCLE"."Ako Henri i ja snimimo taj film, pa odmah zatim sarađujemo u filmu o superherojima, ljudi bi mogli da počnu da postavljaju pitanja u vezi sa nama", rekao je Hamer.

On je dodao i da zapravo nije veliki fan filmova o superherojima.

"Ukoliko imate tipa koji je neranjiv, koja je poenta?", zapitao se glumac, koga publika trenutno gleda u ulozi usamljenog rendžera, a partner mu je Džoni Dep (Indijanac Tonto).

Film "Liga pravde", u produkciji studija "Warner Bros", u kome Betmen i Supermen udružuju snage u borbi protiv zla, trebalo bi da bude gotov na leto 2015. godine, dok bi snimanje "The Man from UNCLE" trebalo da počne u septembru, a distribucija krajem 2014.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja