TATINIM STOPAMA: Đurina ćerka propevala!

Još sada

TATINIM STOPAMA: Đurina ćerka propevala!

Pop kultura -
Zala je izdala i svoju prvu pesmu sa naslovom "Još sada", za koju je napisala sama tekst, a muziku je komponovao njen otac Branko Đurić Đura

Zala Đurić Ribič ćerka poznatog glumačkog para Tanje Ribič i Branka Đurića Đure koja se bavi ritmičkom gimnastikom, doživela je manju povredu, zbog koje nije smela tri meseca da trenira, ali je osetila potrebu da se mora posvetiti nečem drugom, pa je počela da se aktivno bavi muzikom.

Ovih dana Zala je izdala i svoju prvu pesmu sa naslovom "Još sada", za koju je napisala sama tekst, a muziku je komponovao njen otac Branko Đurić Đura. Aranžman je uradio Iztok Turk, a solo na gitari je odsvirao gitarista grupe Manuoče.

"Teško bi se opredelila u koju vrstu muzika spada, rekla bi da je obojena sa pozitivnim uticajem, pa mi se čini da je primerena vremenu u kome živimo.Pesma jeste ljubavna ali nije lično ispovedanje. Imam još napisano nekoliko pesama, ali o njihovom objavljivanju još ne razmišljam, kao ni o albumu", rekal je Zala.

Zala je otkrila da su joj roditelji zadovoljni njenim prvencem.

"Na početku su bili veoma oduševljeni. Mojoj majci se činilo besmisleno, a mom ocu je sve izgledalo prebrzo. Nisam ušla samo u studio da bih otpevala i pustila da poprave moj glas. Na ovoj pesmi sam radila skoro pola godine. Kada su videli moj trud i rezultat bili su zadovoljni i veoma ponosni", rekla je 16 godišnja Zala, koja trenutno odmara na Dalmaciji.

"Spot je sniman u Piranu i na Ljubljanskom gradu. Ocu još nisam rekla da sam snimila spot. Još u toku snimanja sam mu pokazala nešto od snimljenog materijala. Pre svega želim naglasiti da sam u ovaj projekat ušla bez pomoć roditelja, rekla je Zala za kraj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track