Monika Beluči sutra stiže u Trebinje

Sa Emirom Kusturicom snima filma “Ljubav i rat”

Monika Beluči sutra stiže u Trebinje

Pop kultura -
Sa svojom frizerkom i šminkerom biće smeštena u hotelu „Platani“ u Trebinju. U istom hotelu biće smešten i ostatak filmske ekipe

Slavna glumica Monika Beluči sutra stiže u Trebinje gde sa Emirom Kusturicom snima filma “Ljubav i rat”. Glumica dolazi sa i frizerkom, a kasnije će joj se možda pridružiti i suprug.- Monika Beluči stiže u ponedeljak u Trebinje. U Beograd neće dolaziti, rekla je Dunja Kusturica koja je sa svojim ocem Emirom napisala scenario za film „Ljubav i rat“.Glumica nije imala nikakve posebne zahteve. Ona je već sarađivala sa Kusturicom i najviše je zanima snimanje filma, a ne smeštaj.

Sa svojom frizerkom i šminkerom biće smeštena u hotelu „Platani“ u Trebinju. U istom hotelu biće smešten i ostatak filmske ekipe.Reč je o hotelu koji se nalazi na sjajnom mestu a koji je svojom lepotom opčinio i Zdravka Šotru, koji je upravo u njemu snimao brojne scene u „Ranjenom orlu“.

Glumica će odmah po dolasku dobiti i svoje članove obezbeđenja, ljude koji su bili uz nju i na Kustendorfu. Očekuje se da je na setu poseti i porodica, odnosno suprug Vinsent Kasel sa ćerkama, ali datum njihovog dolaska još nije potvrđen. Emir Kusturica će režirati film i tumačiti glavnu mušku ulogu. Film će biti sastavljen iz tri priče. Prva priča govori o vojniku u jednoj zemlji, u jednom ratu, čiji je zadatak da u selu nabavlja mleko i na magarcu ga doprema do svojih saboraca. U drugoj priči govori se o ženi koja je vojniku davala mleko. Ona je trebalo da se uda, ali na svadbu upada protivnička vojska i ubija sve svatove i goste.

U trećoj priči bivši vojnik je pustinjak i monah...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track