Biber hoće da kupi imanje Majkla Džeksona?

Treba mu mirnije mesto

Biber hoće da kupi imanje Majkla Džeksona?

Pop kultura -
Biber je prošle nedelje poslao tim svojih saradnika da pogledaju imanje Neverland (Nedođija), koje je za života napravio Majkl Džekson, a sve sa željom da ode na neko mirnije i povučenije mesto nego što je Los Anđeles

Kanadski pevač Džastin Biber razmišlja o kupovini imanja Neverland koje je pripadalo Majklu Džeksonu.

Prema tvrdnjama svetskih medija, Biber je prošle nedelje poslao tim svojih saradnika da pogledaju imanje Neverland (Nedođija), koje je za života napravio Majkl Džekson, a sve sa željom da ode na neko mirnije i povučenije mesto nego što je Los Anđeles.

Biber sada živi na imanju vrednom oko šest miliona evra, a koje je na dva sata vožnje od imanja pokojnog kralja popa. Ova tinejdž zvezda nije jedini koji se interesuje za "Nedođiju". Početkom ove godine se pojavila vest da je i Ledi Gaga "bacila oko" na to imanje.

Džekson je ranč kupio 1988. godine i na njemu sagradio zoološki vrt, zabavni park, prugu koja povezuje sve delove imanja od 12 hektara. Međutim, 2008. Majkl je zbog finansijskih problema morao da proda svoju Nedođiju, ali njegovo troje dece i majka i dalje imaju udeo u vlasništvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track