Počinje Bir fest na Ušću

Od 14. do 18. avgusta

Počinje Bir fest na Ušću

Pop kultura -
Kako su najavili organizatori, na toj manifestaciji nastupaće mnogi bendovi među kojima su Bajaga i instruktori, Riblja Čorba, Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Zvonko Bogdan i Masimo Savić

BEOGRAD - Na beogradskom Ušću večeras počinje 11. festival piva "Bir (Beer) fest" koji će trajati do 18. avgusta.

Kako su najavili organizatori, na toj manifestaciji nastupaće mnogi bendovi među kojima su Bajaga i instruktori, Riblja Čorba, Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Zvonko Bogdan i Masimo Savić.

Koncerte će održati i domaće grupe Bad Copy, E-Play, V.I.P, Dubioza kolektiv.

Od inostranih izvođača nastupiće The Shapeshifters, a poslednjeg dana zakazan je koncert grupe Boney M.

Posetioci Bir festa će moći da probaju preko 50 vrsta piva iz Francuske, Nemačke, Rumunije i Belgije. Za posetioce Bir festa biće obezbeđene i četiri vanredne autobuske linije koje će saobraćati tokom noći na svakih pola sata tokom pet dana festivala.

Autobusi, koje je obezbedila kompanija Hajneken u saradnji s Gradskim saobraćajnim preduzećem (GSP) Beograd, saobraćaće od 23.30 do četiri sata ujutro od Tržnog centra "Ušće" do Trga Republike, Slavije i Železničke stanice i Novog Beograda. Biće obezbeđene i cisterne s vodom za piće zbog vrućine.

Producent Bir festa Beogradska kulturna mreža i kompanija Sekopak pozvali su danas posetioce te manifestacije da se odgovorno ponašaju prema životnoj sredini i da otpad, odnosno limenke, plastične čaše i kartonski otpad ubacuju u oko 100 Selopak kanti koje će biti raspoređene na najpromentnijim mestima. Bir fest je osnovan 2003. godine, a svake godine ga poseti oko 500.000 ljudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track