Kristijanu Bejlu ponuđeno 50 miliona dolara za ulogu Betmena

Žele ga opet

Kristijanu Bejlu ponuđeno 50 miliona dolara za ulogu Betmena

Pop kultura -
Izvor blizak produkciji filma koji se u bioskopima očekuje 2015. godine, kaže da bi Bejl, ako pristane, za 20 minuta pojavljivanja na filmu dobio 50 miliona dolara

Britanskom glumcu Kristijanu Bejlu navodno je ponuđeno 50 miliona dolara kako bi ponovo igrao Betmena u drugom delu "Čoveka od čelika", prenose ostrvski mediji.

Bejl je jasno stavio do znanja da je okačio Betmenov plašt o klin posle završetka trilogije Kristofera Nolana o Mračnom vitezu kada je rekao: "Imali smo sreću da snimimo tri nastavka Betmena. To je dovoljno, ne treba biti pohlepan", ali bi sada možda mogao da promeni odluku zbog ponudjenog iznosa.

Izvor blizak produkciji filma koji se u bioskopima očekuje 2015. godine, kaže da bi Bejl, ako pristane, za 20 minuta pojavljivanja na filmu dobio 50 miliona dolara.

Studio "Vorner" osim drugog dela "Čoveka od čelika" planira i film "Liga pravde" u kome se takođe pojavljuju Betmen, Supermen i Vonder Vuman i zainteresovani su da Bejl zaigra i u tom projektu, Betmena - naravno.

Proteklih dana u medijima se spekulisalo da bi Betmena mogli da igraju Rajan Gosling, Džoš Brolin, Džo Mandjanelo pa čak i Orlando Blum, dok će ulogu Supermena repriziraće Henri Kavil.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track