30 GODINA KARIJERE: Masimo Savić oduševio publiku u pulskoj Areni!

Dva sata vrhunskog užitka

30 GODINA KARIJERE: Masimo Savić oduševio publiku u pulskoj Areni!

Pop kultura -
Pevač je puna dva sata pevao u prepunoj pulskoj Areni i na najlepši način obeležio 30 godina karijere

Masimo Savić oduševio je publiku u pulskoj Areni. Dva sata programa za prepuni Amfiteatar u Puli, muzičari na vrhunskom nivou sviranja, tribine na nogama, dva bisa - bio bi to rezime subotnjeg koncerta na pozornici koja je san svakog muzičara.

Masimu se taj san ostvario za 30 godina karijere, čiji početak označava pesma "Sjaj u tami". Aktuelni singl "Suze nam stale na put" već nedeljama najaktuelnija pesma domaćeg etra, publika je pevala zajedno sa Masimom kao i 20 drugih pesama kojima je napravio presek svog rada "Gracija", "Da mogu", "Ljubica", "Indija"... u prostoru koji verovatno najbolje dočarava Masimov umetnički senzibilitet.

Na pozornici su mu se pridružili i prijatelji muzičari: slovenski kantautor Vlado Kreslin sa kojim je otpevao "Od višine se zvrti", muzička diva Nina Badrić u pesmi "Stranac u noći", Neno Belan sa pesmom "Zar više nema nas" i gost iznenađenja - Dražen Turina Šajeta.

Masimov standardni bend u sastavu Dalibor Pipo Matošević (gitara), Aleksandar Sale Ismailovski (klvaijature), Goran Delač (bas), Boris Popov (udaraljke), Marko First (violina, gitara) i Marko Matošević (bubanj) dobio je pojačanje. Osim pratećih vokala Martine Majerle i Vanese Mišić bila je tu i cela gudačka sekcija: Dunja Kobas, Helena Ivezić-Pajnić, Dora Maganić, Nastasja Štefanić, Iva Štefanić, Klara Romac i Mariaberta Blašković koji su svi zajedno doprineli veličanstvenoj atmosferi u Areni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track