Izložba i revijalna vožnja posvećena popularnom fići u subotu

24. avgust od 11.00 do 14.00 sati

Izložba i revijalna vožnja posvećena popularnom fići u subotu

Pop kultura -
Ispred kompleksa Muzeja istorije Jugoslavije u Botićevoj 6, biće organizovana revijalna vožnja, kao i izložba i izbor najsimpatičnijeg fiće, a najavljena su i besplatna predavanja o tom modelu automobila i jugoslovenskoj automobilskoj industriji

Muzej istorije Jugoslavije organizuje u subotu 24. avgusta od 11.00 do 14.00 sati Druženje sa fićom, izložbu i revijalnu vožnju atomobila Zastava 600, 750 i 850.

Ispred kompleksa Muzeja istorije Jugoslavije u Botićevoj 6, biće organizovana revijalna vožnja, kao i izložba i izbor najsimpatičnijeg fiće, a najavljena su i besplatna predavanja o tom modelu automobila i jugoslovenskoj automobilskoj industriji.

Izložba i izbor najsimpatičnijeg fiće biće organizovani u 11.00 na platou ispred muzeja, a predavanje o istoriji automobilizma u Jugoslaviji, prozivodnji fiće i dizajnerskom opusu Stevana Mihajlovića počinje u 12.00 sati.

Revijalna vožnja fića počinje u 14.00, a kolona automobila krenuće od Muzeja istorije Jugoslavije, preko Topčidera, novog mosta na Adi, Novog Beograda i Brankovog mosta do Skupštine Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track