Ćerka Majkla Džeksona: Želim svog brata nazad!

Traži podršku nakon pokušaja samoubistva

Ćerka Majkla Džeksona: Želim svog brata nazad!

Pop kultura -
Nakon smrti oca Majkla, Paris nije imala kome da se obrati, a brat Princ joj je okrenuo leđa. Sve se to desilo neposredno pred pokušaj samoubistva

Ćerka Majkla Džeksona, Paris Džekson, bila je velikoj svađi sa svojim bratom Princom nekoliko dana pre nego što je pokušala samoubistvo, ali sada se veoma kaje i želi da se pomiri sa njim.

Paris se osetila napuštenom, ne samo od strane svog brata Princa, već i od svih ljudi na svetu. Dok je Majkl bio živ, porodica je bila nesalomiva, na okupu. Ali, nakon što je on umro, Paris nije izgubila samo oca, već se cela porodica razišla, svako na svoju stranu.

Nije mogla da se obrati Blanketu jer je bio previše mali, kao ni Katarini jer je previše stara, jedino je mogla utehu da nađe u Princu.

Međutim, Princ je utehu pronašao u drugim stvarima - devojkama, borilačkim veštinama i automobilima. Paris je besnela i njih dvoje su se stalno svađali, što je eskaliralo time da ona zabije sebi sataru u ruku.

Jedan od razloga zbog kojih je Paris postala bliska sa Debi Rou je što je njena majka pokazala veliko interesovanje i ljubav za svoju ćerku, ali ipak nije uspela da reši problem koji je Paris osećala, a to je osećaj napuštanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track