Zelenooki imaju najjači libido

Procenite muškarca na osnovu boje očuju

Zelenooki imaju najjači libido

Pop kultura -
Postoje tvrdnje da se na osnovu boje očiju mogu proceniti muškarci: smeđe oči imaju odani i pouzdani muškarci, plavookima manjka samopoštovanja, zelenooki su maštoviti

Muškarce je, navodno, moguće proceniti već samo na osnovu boje očiju. Najviše je onih koji imaju smeđe, slede plave, a najmanje je onih sa zelenim očima.

* Smeđe oči imaju odani, pouzdani i nežni muškarci. Oni su odlučni i pucaju od samopouzdanja, što donekle objašnjava činjenicu da većina najbogatijih ljudi na svetu ima smeđe oči.

* Plavooki muškarci manje su agresivni od drugih, ali i imaju najmanje samopoštovanja. Plave oči su znak nevinosti i mladosti.

* Tamnoplave oči ukazuju na strastvene muškarce.

* Zelene oči izgledaju misteriozno. Muškarci sa zelenim očima su spontani, maštoviti, ali ne naročito pouzdani jer se lako oduševljavaju životom. Ipak, oni važe za muškarce sa najjačim libidom.

Od kombinacija osnovnih boja očiju možda su najinteresantnije oči boje meda (nekad su zelene a nekad smeđe, u zavisnosti od svetla i raspoloženja). Muškarci sa očima boje meda su zabavni, spontani, zelena boja im daje dozu nestašnosti, a smeđa ih čini otvorenim i pristupačnim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track