Ben Aflek odustao od dva rediteljska projekta

Nema vremena

Ben Aflek odustao od dva rediteljska projekta

Pop kultura -
On je planirao da režira filmove "The Stand" i rimejk francuskog trilera "Tell No One", ali to neće uraditi zbog rada u novom filmu studija "Vorner"

Holivudski glumac i reditelj Ben Aflek odustao je zbog uloge Betmena u nastavku filma "Čovek od čelika" od dva rediteljska projekta.

On je planirao da režira filmove "The Stand" i rimejk francuskog trilera "Tell No One", ali to neće uraditi zbog rada u novom filmu studija "Vorner".

Kako prenose strani mediji, Skot Kuper će umesto Afleka, koji je režirao film "Argo" koji je osvojio tri Oskara, režirati adaptaciju romana Stivena Kinga "The Stand".

Takođe u medijima se spekuliše da će Aflek igrati u više filmova o Betmenu, a možda će i režirati film "Liga pravednika".

Studio "Vorner" saopštio je prošlog četvrtka da će 41-godišnji Aflek igrati povučenog milijardera Brusa Vejna/Betmena, u nastavku filma Zeka Snajdera "Čovek od čelika" koji bi u bioskope trebalo da stigne 2015. i u kome Supermena igra britanski glumac Henri Kavil.

Većina fanova ovog filmskog i strp junaka nije zadovoljna izborom Afleka za tu ulogu, pa su na internet sajtovima i društvenim mrežama pokrenute peticije da se kasting ponovi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track