Ovo je azerbejdžanski biznismen koji je osvojio Moniku Beluči

Diva se razvodi

Ovo je azerbejdžanski biznismen koji je osvojio Moniku Beluči

Pop kultura -
Monika i Telman Ismailov su se upoznali u Turskoj na otvaranju hotela, a poznat je kao veliki ženskaroš

Monika Beluči i njen suprug Vensan Kasel razvode posle 14 godina braka, a razlog tome je navodno azerbejdžanski biznismen Telman Ismailov.

Monika i Telman su se upoznali u Turskoj na otvaranju hotela, gde biznismen u toj zemlji poseduje luksuzni kompleks, a inače je prvi čovek ruske "AST grupe", koja obuhvata 31 kompaniju širom sveta. Ismailov ima 56 godina i rođen je u Bakuu, kao deseto od dvanaestoro dece u jevrejskoj porodici. Njegov otac je Mardan Ismailov, poznati azerbejdžanski biznismen.

Monika Beluči i Vensan Kasel 14 godina u braku
Monika Beluči i Vensan Kasel 14 godina u braku

Azerbejdžanski biznismen je poznat po tome što je veliki ženskaroš i što je Džemifer Lopez 2006. godine platio pola miliona evra kako bi mu pevala na rođendanskoj proslavi. Ismailov se tom prilikom zahvalio pevačici na nastupu i poklonio joj zlatni mikrofon ukrašen briljantima.

Poznat je i kao čovek koji ne štedi te je na otvaranju hotela pod bio posut novčanicama od hiljadu dolara, a na njegovim rođendanima pevali su još i Tom Džons i Maraja Keri.

Na stranim sajtovima je navedeno da Telman ima dvojicu sinova, Sarhana i Alekpera, ali se ne navodi da li je oženjen ili razveden.Italijanska filmska diva trenutno sa

Emirom Kusturicom snima „Na mlečnom putu", u kojem igra partnerku našeg proslavljenog reditelja.

http://www.youtube.com/watch?v=_p2zp3S5UxQ
http://www.youtube.com/watch?v=qHW9HVICXMk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track