VEČERAS SPEKTAKL: Rodžer Voters nastupa u Kombank areni
Foto: Rojter

The Wall

VEČERAS SPEKTAKL: Rodžer Voters nastupa u Kombank areni

Pop kultura -
To je koncert, predstava, film, putovanje kroz vreme, vizuelno i muzičko iskustvo, piše u najavi Arene

BEOGRAD - Koosnivač kultnog benda "Pink Floyd" Rodžer Voters nastupiće večeras u Kombank areni sa produkcijom "The Wall".

"The Wall" je, prema rečima organizatora, vrhunska produkcija koja prevazilazi sve do sada viđeno. "To je koncert, predstava, film, putovanje kroz vreme, vizuelno i muzičko iskustvo", piše u najavi Arene.

Audio-vizuelno remek-delo o otuđenju i transformaciji biće izvedeno u celini sa bendom i jedinstvenom umetničkom produkcijom.

Do sada je prikazan 192 puta širom sveta pred više od 3,3 miliona obožavalaca čime se našao među najuspešnijim turnejama u istoriji roka.

Originalna produkcija "The Wall" iz 1980. godine izvedena je u celosti samo 29 puta tokom turneje benda "Pink Floyd" u cilju promovisanja albuma, i jednom u Berlinu na proslavi pada Berlinskog zida.Sa Votersom na sceni Kombank arene nastupiće deca iz "Prihvatilišta", uzrasta od 10 do 15 godina. Zajedno će izvesti pesmu "Another Brick in the Wall (Part II)".Ulaznice za koncert u Srbiji su najjeftinije na celoj turneji i kreću se od 3.900 do 7.500 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track