U MODRICAMA: Džastin Biber dobio batine!
Foto: Rojter

Pretučen u klubu u Torontu

U MODRICAMA: Džastin Biber dobio batine!

Pop kultura -
Prebrojao sve zvezdice Tinejdž zvezdu napao mladić koji ga je nekoliko puta udario pesnicom, ali ipak nije uspeo da ga nokautira

Zveknuo ga po nosu.Džastin Biber napadnut je u jednom noćnom klubu u Torontu, a nepoznati mladić je pevača prvo povukao za košulju, pa ga je udario pesnicom!Sve se odigralo kad je Biber oko tri sata posle ponoći odlučio da izađe iz VIP dela u kojem je sedeo i pridruži se „običnim ljudima“ koji su igrali na podijumu. Ali nisu mu se svi obradovali. Portal TMZ ne otkriva šta je iznerviralo momka koji je nasrnuo na pevača. Možda se njegova devojka oduševila kad je videla Džastina, a to dečku nije bilo po volji? Ko zna... Uglavnom, epilog cele priče je da je Džastin iznenada „popio“ pesnicu, pa drugu, pa je usledio još jedan udarac, ali je sve izdržao na nogama. Napadač nije uspeo da ga nokautira. Možda i bi da u fajt nije uletelo obezbeđenje kluba, koje ga je ubrzo savladalo, a potom izbacilo iz lokala. Oborili su ga prvo na pod, a Džastin je vikao: „Eto ti sad, to ti je kad mene zajebavaš“. Sada vam verovatno razni epiteti padaju na pamet za Bibera? I nama, ali je nepristojno to napisati u novinama. Lako je vikati kad onog drugog drže petorica. Očigledno mu je bilo lako da ispadne šmeker tek onda kad su drugi priskočili da ga brane od pobesnelog mladića, jer sam to nije mogao.Kad je napadač izbačen iz kluba, Džastin se vratio u VIP deo, gde je bio na sigurnom i pridružio se svojim prijateljima.(Z. M.)

Biber je sklon incidentimaDa ovo nije prva neprijatna situacija u kojoj se Džastin Biber našao, govori priča od pre godinu dana kad je napao paparaca koji ga je uslikao s tadašnjom devojkom Selenom Gomez. Nekoliko puta su ga izbacivali pijanog iz klubova, a neretko je znao da započne kavgu, pa da se povuče dok se drugi makljaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track