ISPOVEST VIKTORIJINOG ANĐELA: Naterali me da smršam u 16. godini!

Ani Vitlasina

ISPOVEST VIKTORIJINOG ANĐELA: Naterali me da smršam u 16. godini!

Pop kultura -
Rečeno mi je da moram da smršam kad sam imala 16 godina, a nijedno dete to ne treba da iskusi, rekla je Avi V
1 / 5

Ani Vitlasina, supermodel Viktorijas sikret, koja je u svetu modelinga poznata kao Ani V, svedočila je o tome kako je bila prisiljena da smrša u 16. godini. Ani se dugo zabavljala sa Adamom Levinom frontmenom grupe Maroon 5. Levin je ljubi prilikom nastupa na reviji Viktorijas sikret gde je Ani nosila jedan od modela veša

"Rečeno mi je da moram da smršam kad sam imala 16 godina, a nijedno dete to ne treba da iskusi", rekla je Avi V u Njujorku u diskusiji koja je za temu imala zakonsku odredbu kojom bi bila zaštićena prava mlađih od 18 godina prilikom rada. Ovu zakonsku odredbu još samo treba da potpiše guverner Njujorka. Ova prelepa plavuša i top model otvoreno je govolila o izazovima sa kojima je morala da se suoči kada je kao tinejdžer ušla u modnu industriju.

Dvadesetsedmogodišnja manekenka priča kako je došla iz malog ruskog sela u Njujork kada je imala 15 godina kako bi se okušala u karijeri modela. Bila je prisiljena da smrša i bude vitka i to je uzelo svoj danak.

Pričala je i o tome kako se sa 16 godina još uvek nije poljubila sa muškarcem i kako je iznenada počela da privlači pažnju suprotnog pola. Često su joj nudili alkohol i zvali je u klubove. Ani V je izjavila da je mnogo modela koje ona zna imalo malu ili nikakvu zaštitu.

"Mnogo devojaka je počelo da se bavi ovim poslom kad i ja, sa mnogima sam stanovala i družila se, a sada ne znam gde su mnoge od njih", kazala je Ani V.

Ana V je vrhunski model, u prvoj postavi je Viktorijinih anđela, radi za "Šanel'' i "Pradu" i bila je na naslovnim stranama "Sports Illustrated", "Ela'', "Glamura'' i "Voga'', ali kaže da ovaj posao sa sobom nosi mnogo rizika.

"Morate imati stav, jer nećete opstati u ovom poslu ako ste glupi", kaže Ani, koja zbog svog prethodnog iskustva, želi da pomogne mladim devojkama koje se nalaze u sličnoj situaciji.

"Kada pogledam unazad i vidim sa čime sam se sve izborila, poželim da je i tada postojao zakon koji bi zaštitio mlade modele ili bar organizacija starijih i iskusnijih modela koja bi se zauzela za mlađe i podržala ih", napomenula je Ani V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track