Dejan Lučić: Mi Srbi moramo da imitiramo Jevreje!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Intervju: Član masonske lože iskustva pretočio u knjigu

Dejan Lučić: Mi Srbi moramo da imitiramo Jevreje!

Pop kultura -
Oni vladaju na osnovu svoje dijaspore. I mi imamo više od 50.000 doktora nauka širom sveta koji mogu da utiču na sudbinu naše zemlje

Pisac Dejan Lučić predstaviće sutra u Velikoj sali SKC svoju novu knjigu „Teorija zavere“.Reč je o priručniku koji na zanimljiv način objašnjava kako da napravimo sopstveno tajno društvo, uđemo u političke krugove moći i dođemo do dobro plaćenog posla.- Moja nova knjiga, za razliku od prethodnih, nije roman nego priručnik, koji uči ljude kako da naprave tajno društvo, infiltriraju se u političke stranke i posle napreduju vrednoćom i laskanjem svojim šefovima. Potrebno je dve godine kako bi došli u poziciju da postanu uticajni i da kasnije od toga mogu da imaju koristi oni, članovi njihovih porodica i prijatelji. Novo štivo je posebno korisno za naše političare, jer ih učim šta da rade kad osvoje vlast i vide da je kasa prazna.Kako je nastala knjiga?- Znam kako funkcionišu tajna društva jer sam član masonske lože i templara i samo sam primenio svoja iskustva i sugerisao Srbima da treba da napravimo svoje tajno društvo. Moramo da imitiramo Jevreje. Ako su oni tako uticajni u svetu, što i mi to ne bismo postali. Oni vladaju na osnovu svoje dijaspore. I mi imamo više od 50.000 doktora nauka širom planete, koji mogu da utiču na sudbinu Srbije. Otac Agaton je rekao da Srbiju neće spasti političke stranke, nego 300 uticajnih Srba. Pitanje je samo kako ih pronaći, a posle ih udružiti u jedan stroj, da koračaju svi ka boljoj i pametnijoj Srbiji. Problem je što kod nas u politici vladaju karijeristi. Treba naterati pametne da postanu takvi.Ima li u novoj vladi tih pametnih o kojima govorite?- Nisam još primetio jer sudim o njima na osnovu dela, a ne reči. Za vreme vladavine Borisa Tadića Srbija je još više propala. Njegov koeficijent inteligencije je bio 80, a to je bilo merilo pameti ostalih ljudi oko njega. Priča da je žuta stranka imala kadrove je mit. Urbana legenda. Svi su pametni samo u okviru sistema, kad ih izvučete iz fotelja, oni su niko i ništa. Pametan je samo onaj ko ima karijeru za sebe.Da li se odnos svetskih sila prema nama promenio?- Nije. Svetske sile hoće da nas svedu na beogradski pašaluk. U martu će biti završena secesija Kosova, a onda će krenuti problemi s Vojvodinom. Plan je da se ona kao regija separatno primi u Evropsku uniju, a da Srbija ostane izvan.Kakva je sudbina Srbije?- Na nizbrdici je. Ako Vučić ne povuče ručnu i ne ubaci u svoj tim bar 30 pametnih Srba iz dijaspore, biće nam još gore. Međutim, ja verujem u njegovu viziju lepše i srećnije Srbije.Ko su vladari iz senke u našoj zemlji?- Srbija nema vladare iz senke. Imali smo samo produženu ruku, Miroslava Miškovića, ali on više nema uticaj.Na kom je nivou masonerija u Srbiji? Da li su naši političari članovi loža?- Jesu. Samo, masoni ne utiču na politički život. Na naš život utiču vaninstitucionalni centri moći u svetu. Njihova ispostava je u Londonu.

Đoković ne može sam da promeni imidž SrbijeHoće li Novak Đoković promeniti imidž Srbije?- Novak kao pojedinac nije dovoljan. Mi, pored sportista, treba da proizvodimo i pisce. Male zemlje i jezici moraju da investiraju u svoje kulturne pregaoce - glumce, film, pozorište, balet - ako želimo da budemo neko i nešto.

Novinarka Kurira bila inspiracija za romanGlavna junakinja mog romana „Kineska osveta“ je novinarka Kurira Nikoleta Laban. Ona je devojka Reja Bana (Franka Simatovića) i krenula je u avanturu - potragu za vladarima iz senke. Knjiga je prodata u više od 10.000 hiljada primeraka, a trenutno se prevodi na kineski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track