KLADIONICE TIPUJU: Mis Kosova favorit za mis sveta, Srpkinji male šanse!
Foto: Fejsbuk

Bali

KLADIONICE TIPUJU: Mis Kosova favorit za mis sveta, Srpkinji male šanse!

Pop kultura -
Naša predstavnica Aleksandra Donkić, baš kao i predstavnica Crne Gore Ivana Milojko ima šansu za pobedu od tek 41:1

Mis Kosova Antigona Sejdiju (19), bar sudeći po kladionicama, ima najviše šanse sa naših prostora da postane mis sveta. Ona se nalazi na osmoj poziciji na kladionicama sa šansama za pobedu od 19:1. Antigona ima 19 godina, rođena je u Nemačkoj, a nedavno se preselila u Prištinu. Tamo je na ekonomskim studijama. Iza lepe Antigone i to tek na 48. mestu se nalazi Lana Gržetić iz Hrvatske, čije su šanse za pobedu 34:1.

Mis Hrvatske
Mis Hrvatske

Naša predstavnica Aleksandra Donkić, baš kao i predstavnica Crne Gore Ivana Milojko ima šansu za pobedu od tek 41:1. Aleksandra je tako trenutnon na mestu broj 61.

Mis Srbije

Od devojaka iz regiona, na najgorim pozicijama su svakako dame iz Bosne i Hercegovine i Makedonije, koje se nalaze na 87. odnosno 88. mestu sa šansama od 50:1, odnosno 66:1.

Mis Crne Gore
Mis Crne Gore

Kad su u pitanju pravi favoriti tu je na prvom mestu Rusija. Njih predstavlja Elmira Abdrazakova poznata i kao "Sibirski biser". lmira je trenutno student, i nada se da će postati menadžer u kriznim situacijama, omiljena muzika joj je hip-hop, dubstep i haus, a njeni hobiji su sviranje klavira i klizanje na ledu. Odmah iza misice iz Rusije, je Navnet Dilon iz Indije, čije su šanse 14:1, a treće mesto deli čak pet misica, i to mis Kine, Filipina, Kolumbije, Venecuele i Dominikanske republike, kojima se daje šansa 16:1 za pobedu.Prošlogodišnju titulu najlepše žene na svetu, odnela je Vneksija Ju iz Kine, koja je važila za apsolutnog favorita od starta takmičenja.Prva ceremonija takmicenje na 63. izboru za mis sveta je održana sinoć, a finale je 28. septembra u Baliju.

Miss Rusije
Miss Rusije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track