Šta nije vredno svađe sa partnerom?
Foto: Shutterstock

Saznajte

Šta nije vredno svađe sa partnerom?

Pop kultura -
Postoji nekoliko tipova problema u vezi koji nisu vredni rasprave.

Bez obzira na to koliko volite svog dečka, imaćete različita mišljenja o mnogim stvarima. Međutim, postoji nekoliko tipova problema u vezi koji nisu vredni rasprave.

Novac

Novac može biti osetljiva tema, jer je količina novca koju muškarac zaradi direktno povezana sa njegovim egom. Držite se podalje od svađe o problemima vezanim za njegovu platu, troškove i ušteđevinu. Povremena priča o tome može biti prihvatljiva, rešavanje problema zahteva kompromis, a sve drugo vodi u svađu.

Bivše

Da li ste i dalje uznemireni, jer je vaš dečko prijatelj sa svojom bivšom? Da li je njegova bivša bila razlog mnogih svađa između vas i vašeg dečka? Znajte jedno, bez obzira na to koliko se svađate i raspravljate o bivšim ljubavima, njegova prošlost se neće promeniti.

Automobili

Muškarci ne vole da štede na automobilima, a žene ne mogu da razumeju zašto. Automobili su za muškarce kao i moda za žene. Ako ne shvatate zašto vaš dečko provodi dosta vremena na izložbi automobila, nemojte mu to zameriti.

Njegovi roditelji

Većina žena postaje veoma nervozna kada daje sve od sebe da se slaže sa roditeljima svoga dečka. Kako bolje upoznajete njegove roditelje, možete oformiti mišljenje o njima, a čak i imati neke razmirice. Nemojte dopustiti da ovo postane tema rasprave između vas i vašeg dečka. Na kraju dana, njegovi roditelji su ljudi koji su ga vaspitali i može se uvrediti ako loše govorite o njima.

Kritika o njegovoj ličnosti

Možete ući u strašnu raspravu sa svojim partnerom ukoliko počnete da kritikujete njegovu ličnost, ponašanje ili manire. Potrebno je vreme da se osoba reši starih navika. Ako želite da on promeni nešto kod sebe, izrazite to taktično, umesto otvorenog kritikovanja. U suprotnom može nastati rasprava.

Budućnost vaše veze

Muškarci imaju tendenciju da se udalje kada njihove devojke počnu da razmišljaju i planiraju budućnost njihove veze. Ne bi im smetalo da ponekad u toku dana maštaju o budućnosti sa svojom devojkom, ali mogu da se iznerviraju kada to postane učestalo. Pričanje o budućnosti vaše veze je tema koju bi trebalo da izbegavate jer je verovatno da će se završiti svađom.

Njegovi prijatelji

Vaš dečko je dužan da voli prijatelje sa kojima je odrastao. Ukoliko ih vi ne volite, to može da izazove brojne rasprave. Ne očekujte od vašeg dečka da napusti svoje prijatelje, jer se vi ne slažete sa njima. Svađa sa dečkom zbog njegovih prijatelja je nešto što treba da izbegnete, jer je to stvar koja može da ga povredi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja