Šta ne treba oblačiti posle tridesete?

Pokažite zrelost

Šta ne treba oblačiti posle tridesete?

Pop kultura -
Ulazak u tridesete ne znači da treba da budete nedovoljno moderni ili konzervativno obučeni. Samo se klonite određenih stvari koje mogu biti potpuni modni promašaj i činiti da izgledate smešno

Ne morate menjati život samo zato što se zagazili u najlepše godine, posebno zato što one ne treba da budu prepreka za vas. Ipak, postoje stvari koje biste mogli da prestanete da nosite, ne zato što se vaše telo promenilo, već zato što stilom odajete nivo zrelosti.

Majice sa sloganima

Ovakve majice najviše nose tinejdžerke koje žele da budu zapažene ili da nesto izjave. Ponekad je nošenje ovakvih majica vid pobune. Pošto su tinejdžerski dani iza vas, nema potrebe da privlačite takvu vrstu pažnje.

Pocepane farmerke

Ne bi trebalo da nosite pocepane farmerke iz istog razloga iz kog ne bi trebalo da nosite i majice sa sloganima. One izgledaju dobro na mršavim modelima u časopisima ili televiziji, ali u realnom životu ne biste želeli da vas gledaju sa rupama na farmerkama.

Pletenice

Naravno da su pletenice slatke, ali na deci! Sa trideset godina bi već trebalo da imate ozbiljniju frizuru.

Proteza

Ovo definitivno nisu godine u kojima bi trebalo da nosite protezu, ukoliko to zaista nije neophodno. Pre nego što se odlučite na ovaj korak, iscrpite sve ostale mogućnosti.

Previše sjaja

Sjaj u vidu preteranog nakita i šljokica prepustite pop zvezdama I reperima, a trideste su godine u kojima treba da se okrenete stilu i eleganciji.

Helanke sa kratkim majicama

Helanke uz kratke pripijene majice ne izgledaju dobro ni na kome. Štaviše, izgledaju neukusno i to je nešto čega se morate držati podalje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track