Najnovije vesti

BRITANCI U ŠOKU: Princeza mešala ispred mečke
Foto: Instagram

Provokativni ples

BRITANCI U ŠOKU: Princeza mešala ispred mečke

Pop kultura
Princeza Evgenija fotografisana je u identičnoj pozi kao pevačica Majli Sajrus na dodeli MTV nagrada prošlog meseca, samo što je ona to radila sa ogromnim prepariranim medvedom

Provokativno mešanje, trend koji je proslavila pevacica Majli Sajrus, popularno je i u kraljevskoj porodici. To je dokazala princeza Evgenija, koja je vrtela zadnjicom ispred prepariranog medveda.

Princeza Evgenija fotografisana je u identičnoj pozi kao pevačica Majli Sajrus na dodeli MTV nagrada prošlog meseca, samo što je ona to radila sa ogromnim prepariranim medvedom.

Fotografiju je okačio na "Instagram" njen prijatelj Hari Ventvort-Stenli, koji se takođe nalazi u kadru i maše prstom prema "bezobraznoj" životinji, u znak negodovanja.

Slika koja prikazuje 23-godišnju Evgeniju u kratkoj bordo haljini i crnim carapama kako "meša" ispred medveda objavljena je u martu, a pretpostavlja se da je nastala krajem februara u baru ili restoranu u mondenskom alpskom skijalištu Verbier, gde su Evgenija i njena starija sestra Beatrisa bile na odmoru sa svojim roditeljima, vojvodom i vojvotkinjom od Jorka.

Tada su i princ Hari i njegova devojka Kresida Bonas videni kako se grle i ljube u javnosti prvi put, a Hari je postavio šest drugih fotografija na internet koje prikazuju njega i grupu prijatelja kako uživaju u barovima i restoranima u švajcarskom odmaralištu.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...