APEL MAJKLA DAGLASA: Dopustite mi da vidim svog sina!

Emi

APEL MAJKLA DAGLASA: Dopustite mi da vidim svog sina!

Pop kultura -
Glumčev sin u januaru u zatvoru "pao" na testiranju droge, završio je u samici u kojoj nema pravo na posete, Daglas ga od tada ne može videti

Majkl Daglas je na dodeli Emi nagrada apelovao da mu dozvole da vidi sina koji se nalazi u zatvoru.

"Dopustite mi da ga uskoro vidim", rekao je Majkl Daglas, na kraju svog govora na dodeli televizijskih nagrada Emi, u nedelju na kojoj je dobio statuu za najboljeg glumca u mini-seriji ili filmu "Behind the Candelabra" u kojoj je glumio pijanistu Liberecea.

Glumčev apel odnosi se na njegovog sina Kamerona, koji je 2010. završio u zatvoru zbog dilovanja metamfetamina i kokaina u Njujorku. U aprilu mu je udvostručena petogodišnja zatvorska kazna i to nakon što je počinio razne prekršaje u zatvoru. Nakon što je u januaru "pao" na testiranju droge, Kameron je završio u samici u kojoj dve godine nema pravo da prima posete.

To je slomilo glumca čiji sin iz zatvora sigurno neće izaći pre 2018. godine. Na podršci se zahvalio supruzi, glumici Ketrin Ziti-Džones, uprkos njihovoj odvojenosti poslednjih nekoliko meseci i glasinama o razvodu Glumica se nije pojavila na dodeli, a tokom vikenda je boravila u Kini.

Glumac je tužno komentarisao kako je razočaran jer ne može videti sina."Problem je u sistemu. U početku sam bio razočaran sinom, ali došao sam do tačke kada sam razočaran sistemom. Ukoliko pogrešite oni vas kazne. Moj sin će provesti dve godine u samici", rekao je oskarovac i zaključio kako se nada da će se zakoni koji se tiču nenasilnih prestupnika koji trguju drogom ipak promeniti.

http://www.youtube.com/watch?v=MisLQluVRiM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja