De Niro se rugao Mišel Obami

De Niro se rugao Mišel Obami

Stil -
Da li zaista mislite da je naša zemlja spremna za belu prvu damu, upitao se glumac i odmah se izvinio prvoj dami Ameriket

VAŠINGTON - Holivudski glumac i oskarovac Robert de Niro rekao je da nije mislio ništa loše kada se na jednoj večeri kojoj je prisustvovala prva dama Amerike Mišel Obama našalio rekavši da SAD nisu spremne za belu prvu damu.

"Moji komentari, iako satirični, nisu bili izrečeni sa ciljem da uvrede ili osramote bilo koga, a naročito ne prvu damu", navodi se u saopštenju glumca koje prenosi AP.

De Nirova šala izazvala je salvu komentara i kritika predsedničkog kandidata Njuta Gingriča koji je rekao da je rasni komentar na račun žena republikanskih kandidata "neoprostiv" i zatražio je izvinjenje od predsednika Baraka Obame.

Portparol Mišel Obame ocenila je da je šala "neprihvatljiva", ali je nije dalje komentarisala.

Zvezda filmova "Taksista" i "Kum" bio je domaćin večere na kojoj su se prikupljala sredstva za predsedničku kampanju u Njujorku. Večeru je pročitao čitanjem imena supruga republikanskih kandidata.

"Kalista Gringrič. Karen Santorum. En Romni", rekao je De Niro. "Da li zaista mislite da je naša zemlja spremna za belu prvu damu?"

Okupljeni su oduševljeno odreagovali na šalu, a De Niro je završio rečima: "Prerano, zar ne?"

http://www.youtube.com/watch?v=VDwynv-tV78

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track