Karla Bruni se prerušena vozi pariskim metroom

Nosi periku

Karla Bruni se prerušena vozi pariskim metroom

Stil -
Kada ju je 2007. Sarkozi upozorio da će ih opsedati paparaci, ona mu je odgovorila: "Kada je reč o žutoj štampi, ti si amater. Moja veza sa Mikom Džegerom je osam godina držana u tajnosti"

PARIZ - Prva dama Francuske Karla Bruni Sarkozi otkrila je da voli da se prerušena šeta gradom, priznajući da se nekoliko puta s perikom neopaženo vozila metroom. Supruga francuskog predsednika Nikole Sarkozija kazala je da je to najefikasniji način da se izbegnu paparaci.

"Sa perikom na glavi me niko ne prepoznaje u metrou", kazala je ona u intervjuu listu "Nuvel observater", dodajući da su joj nedavno pregledali tašnu u Muzeju mornarice u Parizu, gde je ljudi iz obezbeđenja nisu prepoznali. Karla Bruni ima dugogodišnje iskustvo sa prerušavanjem.

Kada ju je 2007, na početku njihove veze, Sarkozi upozorio da će ih opsedati na stotine paparaca, ona mu je odgovorila: "Kada je reč o žutoj štampi, ti si amater. Moja veza sa Mikom Džegerom je osam godina držana u tajnosti. Prošli smo kroz sve svetske metropole i nijedan nas fotograf nije nikada uhvatio".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track