Veseli ukrasi za Uskrs

Za prazničnu atmosferu

Veseli ukrasi za Uskrs

Stil -
Pored šarenih jaja, koja su obavezan detalj za ovaj praznik, u domu u tom periodu treba da dominiraju vedre boje

U duhu radosti i veselja!Tradicija slavljenja najradosnijeg hrišćanskog praznika održava se u mnogim domovima, a bez obzira na to kad se on obeležava, karakterišu ga ljubav, toplina i vesela dekoracija.Donosimo vam nekoliko jednostavnih i zanimljivih ideja koje ne koštaju mnogo, a domu daju posebnu atmosferu za vreme uskršnjih dana.

Jednostavne sveće

Zeka kao simbolČokoladne ili keramičke figurice zeke, pileta ili jagnjeta su obavezne. Bez njih ovaj praznik ne bi bio to što jeste, jer se magija i uskršnji simboli vezuju upravo za njih.

Ne zaboravite cvećeDa bi sve izgledalo svečano, na sredinu postavljenog stola obavezno stavite buket s cvećem. Lale, ruže i narcisi idealan su izbor.

Vrata dobrodošliceStari kišobran napola otvoren uvezan dekorativnom mašnom zanimljiva je dekoracija za vrata. U jednu polovinu stavite sveže cveće, a u drugu stavite dekoraciju s jajima, koja je ovih dana dostupna u svakoj prodavnici.

Ukrasite stoAko razmišljate o neizostavnom dekorisanju stola, nikako nećete pogrešiti ako se odlučite za jednobojnu osnovu - bele stolnjake i tanjire, koji se mogu lako nadopuniti nekim veselim dodacima (salvetama, vazama, podmetačima...) u nežnim pastelnim ili jarkim bojama. Za dekoraciju tanjira možete da iskoristite i rotkvice u kombinaciji sa običnom belom salvetom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track