Sultanija dobila po guzi

Gresi iz mladosti

Sultanija dobila po guzi

Stil -
Merjem Uzerli, koja tumači Hurem u seriji „Sulejman Veličanstveni”, zbog nedoličnog ponašanja osuđena na 20 udaraca bičem
Bila mlada, pa je izdržala!
Merjem Uzerli (29), koja tumači sultaniju Hurem u seriji „Sulejman Veličanstveni”, šokirala je javnost prilikom gostovanja u jednoj od emisija TRT, nacionalne televizije u Turskoj. Glumica je ispričala kako su je pre desetak godina zbog šetnje u kupaćem kostimu u jednom od arapskih emirata tamošnje vlasti osudile na kaznu bičevanjem.
- Bila sam u neverici! Mislila sam da će to biti smejurija, ali bilo je užasno. Nisam verovala šta preživljavam, a muškarac koji je izvršavao ovu sumanutu kaznu smejao mi se u lice, što me je dovelo do ludila! Nikada više ne bih otišla tamo, ni da mi postave zlatni tepih - prenosi Haberler reči glumice koja je otelotvorila lik najvoljenije među Sulejmanovim sultanijama.
Interesantno je i da je Mejrem tada na letovanju u Emiratima bila s veoma bliskom prijateljicom, a činjenica da već godinama u njenom životu ne postoji muškarac, dodatno podgreva sumnje da je lezbijka. Ipak, ona ne želi da komentariše takve navode, još manje da ih demantuje.
(D. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track