Ušće se sprema za Metaliku

Ušće se sprema za Metaliku

Stil -
Tribine za publiku sz postavljene, trenutno su u izradi VIP tribine i platforma za osobe sa invaliditetom, a glavni ulaz imaće 21 kapiju

BEOGRAD - Radovi na prostoru beogradskog Ušća, gde će 8. maja nastupiti metal bend "Metalika", uveliko su u toku - postavljene su tribine za publiku, a trenutno su u izradi VIP tribine i platforma za osobe sa invaliditetom, saopštio je organizator koncerta Beogradska arena.

Ušće će, kao što su organizatori i obećali, izgledati kao mali grad. Prostor će okruživati zaštitna ograda u dužini od pet kilometara.

Već postavljene tribine za publiku nalaze se na strani do Dunava. Trenutno su u izradi VIP tribine i platforma za osobe sa invaliditetom, a postavljaju se i prvi elementi bine.

Glavni ulaz imaće 21 kapiju. Ulaz za osobe sa invaliditetom kao i za VIP tribine, nalaziće se sa strane Bulevara Nikole Tesle.

Ulaz za tribine za sedenje biće postavljen sa strane Dunava, uz biciklističku stazu.

U ograđenom prostoru nalaziće se i više punktova za osoblje hitne pomoći i policiju kao i šankovi, toaleti i mesta za prodaju suvenira.

Kapije se otvaraju u 16 časova i očekuje se dolazak više desetine hiljada posetilaca iz zemlje i regiona.

Kao prva predgrupa nastupiće bend "Gojira", a zatim "Maćine head" (Mašin hed). Nakon toga sledi nastup benda "Metalika", čiji članovi u Beograd dolaze na dan koncerta.

Ulaznice se prodaju po ceni od 3.300 dinara za parter i 5.500 dinara za tribine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track