Fredi Merkjuri ponovo među nama

Fredi Merkjuri ponovo među nama

Stil -
Gitarista grupe Kvin rekao da producentski tim danima radi kako bi se pokojni pevač "pojavio" na 10. godišnjici predstave uz pomoć specijalnog efekta koji "jedna vrsta optičke iluzije"

LONDON - Gitarista grupe Queen (Kvin) Brajan Mej otkrio je da će se pokojni frontmen čuvenog benda Fredi Merkjuri "pojaviti" na specijalnom izvođenju mjuzikla "We Will Rock You" na Vest Endu.

Mej je Bi-Bi-Siju rekao da producentski tim već danima radi kako bi se Merkjuri "pojavio" na 10. godišnjici predstave - naravno, uz pomoć specijalnog efekta koji, kako je rekao, nije hologram već "jedna vrsta optičke iluzije"."Ljudi će izaći iz pozorišta i reći "da li smo zaista videli Fredija?"", očekuje Mej.

Gitarista je nagovestio da bi u mjuziklu mogla da bude iskorišćena slična tehnika korišćena kad je na Koačela festivalu prošlog meseca "vaskrsnuo" Tupak Šakur.

"Malo je šteta što su to uradili sa Tupakom dok smo mi već neko vreme radili na tome da se Fredi pojavi na pozornici", rekao je gitarista Queena.

Specijalnim izvođenjem predstave "We Will Rock You", 14. maja biće obeleženo 10 godina tog hit mjuzikla u londonskom Dominion pozorištu.Na izvođenju će se, osim originalne londonske postave, pojaviti i jedan od producenata šoua, holivudska zvezda Robert de Niro.

"Te noći će sa nama biti i određena osoba koja je povezana sa produkcijom - naš prijatelj Bob iz Los Anđelesa", rekao je Mej za De Nira i objasnio: "Zovemo ga Bob da ne bismo bili potpuno opčinjeni njegovom slavom."

http://www.youtube.com/watch?v=6VDRzlgtL6A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track