Hurem istražuje koga Suljo krije!

Sulejman Veličanstveni TV Prva: 20.20

Hurem istražuje koga Suljo krije!

Stil -
Sultanija je znatiželjna da sazna ko je žena koju skrivaju u lovačkom zamku

Misteriozna neznanka.Hurem je znatiželjna ko je žena koju skrivaju u lovačkom zamku i u svom starom maniru će na sve načine pokušati to i da sazna. Hatidže joj otkriva da je ona gošća sultana, koji je redovno i posećuje. Kako joj Hatidže neće reći više ništa o misterioznoj stanarki, Hurem će iskaliti sav svoj bes na Đul-agi, zahtevajući da joj dovede onoga ko zna tajnu.

Izabela saznaje od Zumbul-age za crni scenario koji verovatno čeka njenog verenika, što će je navesti da počne da štrajkuje glađu. Princ Frederik završava u tamnici, jer nije dobro osmislio plan pomoću koga bi izbavio svoju voljenu. Ibrahim-paša se upoznaje s novim zatvorenikom, koji će odbiti da razgovara sa izdajnikom pravoslavlja. Frederikova gordost izbaciće iz takta pašu, pa će on čak i fizički nasrnuti na princa. Bali-beg dobija nalog da privede gospodina Gritija, jer pretpostavljaju da je on bio glavna Frederikova veza.

Sultan ostaje zatečen kad ga obaveste da njegova majka Valide odbija sastanak s njim. Očajna što je suprug ostavlja zbog pohoda, Hatidže proklinje statue u dvorcu.

(M. K. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track