Ovo je hrana koja Madonu čini mlađom

Skida godine

Ovo je hrana koja Madonu čini mlađom

Stil -
Madona jede žitarice, povrće i morske alge uz soju i raznovrsnu biljnu hranu, koja joj pomaže da neguje floru creva

Fermentirana zrna soje i alge svaki drugi dan su deo posebnog makrobiotičkog plana ishrane zbog kojeg Madona izgleda dobro i u 53. godini. Ova ishrana omogućava rast bakterija u crevima zbog kojih se onemogućava razvoj mnogih bolesti.

Uz pomoć svoje kuvarice Majumi Nišimura Madona jede žitarice, povrće i morske alge uz soju i raznovrsnu biljnu hranu, koja joj pomaže da neguje floru creva.

Dejvid Toping, sa australijskog Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization u delaideu, smatra da je takav režim ishrane odličan. "Ishrana koju Madona sprovodi je razumna. Bakterije koje žive u našem organizmu ispunjavaju vrlo važne funkcije", izjavio je Toping za Vankuver Za Vancouver Sun je izjavio:

Opisani način ishrane nutricionisti nazivaju "vrtlarenjem". Naime, ona delotvorno sadi "cveće" koje omogućava razvoj druge poželjne flore i onemogućava rast "korova". Unošenje prijateljski nastrojenih bakterija, poznatih kao probiotika, jača zdravi imunološki sistem.

Neke studije su čak povezale bakterije iz utrobe s autizmom i gojaznošću. Madona ne jede meso, mlečne proizvode, a ne pije ni kafu. "Jedemo najmanje moguće procesuiranu hranu.

Madonina najviše voli da jede supu od algi, alge sa šargarepom i belim lukom uz sos od soje, kao i kuvani zob za doručak", izjavila je pevačicina kuvarica. "Kad izbacite životinjske proizvode, beli šećer i kafu, već posle 10 dana osetite promjene. Kad sam počela da se ovako hranim u glavi mi je postalo bistrije.

Počela sam ranije da ustajem, pa se ujutru osećam tako sveže, da više nisam želela da ostanem u krevetu. Osećam se bolje nego pre 20 godina., napisala je Madona u predgovoru knjige koju je napisala kuvarica Nišimura 2010.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track