Dženifer Lopez najmoćnija žena sveta

Najuticajnije osobe na planeti

Dženifer Lopez najmoćnija žena sveta

Stil -
Na najnovijoj Forbsovoj listi najmoćnijih ličnosti džet-seta žene baš dominiraju

Kažu i da ima najmoćniju guzu!Forbsova lista se sastavlja na osnovu faktora kao što su lično bogatstvo, uticaj u medijima, aktivnost na društvenim mrežama i ugovori sa poznatim sponzorima. Dženifer Lopez je uspela da ispuni sve ove uslove i vine se u sam vrh liste najmoćnijih, zasenivši i dosadašnju „kraljicu“, medijskog mogula Opru Vinfri. Dženifer je prošle godine bila na 51. mestu, ali je u međuvremenu, zahvaljujući ulozi sudije u šouu „Iks faktor“, sopstvenoj modnoj liniji i najavi svetske turneje, zaradila 52 miliona dolara.Među prvih sto najmoćnijih ličnosti nalaze se košarkaši NBA Lebron Džejms i Kobi Brajant, kao i glumac Bred Pit, pevačica Adel, fudbaler Dejvid Bekam, glumci Leonardo Dikaprio, Sandra Bulok, Kameron Dijaz i mnogi drugi. Srpskih predstavnika, nažalost, nema, ali je zato „srpska snajka“, manekenka Adrijana Lima, na poslednjem, stotom mestu sa zarađenih sedam miliona dolara. Jariću, sram te bilo.

2. Opra Vinfrinajpopularnija TV voditeljka, vlasnica mreže OWN i najbogatija žena u Holivudu, prošle godine zaradila je 165 miliona dolara.

5. Ledi Gaga je pala za četiri mesta u odnosu na prošlu godinu, ali i dalje dobro zarađuje - čak 52 miliona dolara godišnje.

Srpska snajka Adrijana Lima na 100. mestu
Srpska snajka Adrijana Lima na 100. mestu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track